Kiremitler araçların üzerine düştü

Güncelleme Tarihi:

Kiremitler araçların üzerine düştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 11:01

Kiremitler araçların üzerine düştü

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle bir oto galerinin çatısından uçan kiremitler park halindeki araçların üzerine düşerek maddi hasara neden oldu.

Serik'te dün etkili olan şiddetli yağış ve rüzgar, Orta Mahalle Yeniyol üzerindeki Mehmet Yanık'a ait oto galeride maddi hasara neden oldu. Rüzgarın etkisini artırdığı sırada işyeri üzerindeki demir çardakta bulunan kiremitler etrafa savruldu. Uçan kiremitler galerinin bahçesinde park halindeki 10 aracın üzerine düşerek, camlarının kırılmasına ve kaporta aksamlarının zarar görmesine neden oldu.

İşyeri sahibi Mehmet Yanık, "Hayatımda tanık olmadığım bir olaya şahit oldum. Fırtınanın etkisini arttırdığı sırada büyük bir gürültüyle şoka uğradık. Adeta havadan kiremitler yağdı. 10 aracımız zarar gördü, yaklaşık 10 bin TL'lik bir zararımızın olduğunu değerlendiriyoruz. Yaşadığımıza şükrediyoruz. Bu olayın yaşandığı sırada oto galeride çalışanlarımız veya müşterilerimiz de olabilirdi, büyük yaralanma ve daha kötü şeylerde yaşanabilirdi. Verilmiş sadakamız varmış. Rabbim hepimizi böylesi afetlerden ve kazalardan korusun" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!