Kiraz'da 15 Temmuz anıldı

Güncelleme Tarihi:

Kirazda 15 Temmuz anıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 12:49

Kiraz'da 15 Temmuz anıldı

Haberin Devamı

İZMİR'in Kiraz İlçesi'nde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında başlayan demokrasi nöbetine çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kiraz Atatürk rekreasyon alanında toplanan vatandaşlara hitap eden AK Partili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, okuduğu şiirin ardından, 15 Temmuz'da şehit olan tüm vatandaşları rahmetle andı. Dünya tarihinde bir ilki yaşatarak darbecilere darbe yapan büyük Türk milletinin önünde saygıyla eğildiğini söyleyen Özçınar, "15 Temmuz akşamı Türkiye Cumhuriyeti devleti Türk siyasi tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir büyüklükte hain bir saldırıya maruz kalmıştır. Düşmanın bile yapmadığı, yapamadığı alçaklığı bu asker görünümlü üç beş haramzade aziz milletimize reva görmüştür. Hakimiyet yüce Türk milletinindir" dedi.

Geçen cumartesi günü saat 22.00'de başlayan demokrasi nöbeti saat 05.00'e kadar devam etti. Alanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması canlı verildi. Selaların ardından Kuran'ı Kerim okundu. Belediye halka simit, peynir ve çay dağıtırken çocuklara da bisküvi ve süt verildi.

KİRAZ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!