Kiraz'da 1284 kök Hint keneviri ele geçirildi

Güncelleme Tarihi:

Kirazda 1284 kök Hint keneviri ele geçirildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 10:51

Kiraz'da 1284 kök Hint keneviri ele geçirildi

Haberin Devamı

İZMİR'in Kiraz ilçesinde, jandarmanın iki ayrı ormanlık alana düzenlediği operasyonlarda toplam 1284 kök Hint keneviri ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı. İkinci operasyonda ele geçirilen Hint kenevirlerini eken kişi veya kişilerin tespit edilip, yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kiraz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmasıyla kırsal Sırımlı ile Ovacık mahallelerindeki ormanlık alanlarda izinsiz Hint keneviri yetiştirildiğini belirledi. İlk olarak gecen 31 Temmuz'da Sırımlı Mahallesi'ndeki ormanlık alana operasyon düzenlendi. Ormandaki aramada 224 kök Hint keneviri ele geçirildi. Hint kenevirlerini yetiştirdikleri belirlenen Y.Ç. ve M.Ç. gözaltına alındı.

Jandarma, dün (çarşamba) ise bu defa Ovacık Mahallesi'ndeki ormanlık alana operasyon düzenledi. Bu operasyonda da 1060 kök Hint keneviri ele geçirildi. Her iki opersayonda ele geçirilen 1284 kök Hint keneveri imha edilmek üzere söküldü. Gözaltına alınan 2 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ovacık Mahallesi'ndeki operasyonda ele geçirilen Hint kenevirlerini eken kişi veya kişilerin tespit edilip, yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Faruk ÇARK / KİRAZ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!