Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 07:59

Kiralık Aşk Cuma günü yayınlanan 46.bölümü ile izleyenleri ekranlara kilitledi. Kiralık'ta bu hafta Fikret'ten gelen mektup Defne ve Ömer arasında büyük gerilimin yaşanmasına neden oldu. Kiralık Aşk hayranları nefes kesen bölümün ardından 47.bölüm fragmanını merak etti. Kiralık Aşk'ın 47.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kiralık Aşk son bölümünde yaşananlar izleyicileri hayretler içinde bıraktı. STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kiralık Aşk 46. bölümü ile ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde Defne ve Ömer arasında gergin anlar yaşandı. Fikret'in mektubunda ne yazıyordu? Defne'nin gerçekleri Ömer'e anlatma zamanı geldi. İşte Kiralık Aşk 46. bölümde yaşananlar ve dahası..,

Haberin Devamı


Gerçeklerin ortaya çıkmaması için artık hiçbir neden kalmadı. Defnenin ise olanları saklayacak enerjisi kalmadı. Mektup Ömer'e ulaştıktan sonra beklemeye başlıyor. Ömer her şeyi mektuptan okuyup öğrensin diye...  Peki mektubun Ömer'e ulaşması ile her şey bir bir çözülecek mi acaba?
Durumu öğrenen Neriman ise konuya hemen el atıyor ama onun da önünde büyük bir engel var. Bir yandan da Passionis’e, Ömer’in Defne’ye ev aldığı haberi hızla yayılıyor. Defne’nin ev konusu çözülüyor mu? Ömer’in evi alması karşısında Defne karmakarışık..
Peki Ömer nasıl özür dileyecek, Defne'ye kendini anlatabilecek mi?

 

KİRALIK AŞK 46. BÖLÜM İZLE 

 

KİRALIK AŞK 46.BÖLÜM FRAGMANI!


KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defnelerin evi satışa çıkarılır. Ne yapıp edip satışı durduracağına inanan Defne, durumu Ömer'e çaktırmamak için her şeyi yapar ancak yine tüm şüpheleri üzerine çeker. Ömer, Defne'nin kendisinden bir şey sakladığını farkeder.

Haberin Devamı

Fikret resmen gitti! Gidişi ile mağaza meselesi de muallakta kaldı. Yasemin Passionis’e döndü. Artık Sinan’la hem iş arkadaşı hem de sevgililer. Ancak Yasemin ve İsmail tesadüfen karşılaşıyorlar. Bu sürpriz karşılaşma sonrası Sinan’ın tavrı ne olacak acaba? Sude ise Sinan’ın kendisine karşı umursamaz tavırlarından artık sıkılmış durumda. Tüm vaktini Deniz’le geçirmeye başlar. Bu ikili acaba neler yapacak?

Defne ve Ömer bir türlü yalnız kalamıyorlar. Ömer sonunda çözümü buluyor ve Defne'yi kaçırıyor. Hem de çok manidar bir yere!...
Defne'yi hiç beklemediği yerden vuracak ve sırrı Ömer'in kapısına dayandıracak sürpriz ne?

KİRALIK AŞK'TA SÜRPRİZ AYRILIK

Fikret Gallo karakteriyle diziye sürpriz bir giriş yapan Elifcan Ongurlar, Instagram hesabından takipçileriyle son sahnesine ait bir fotoğrafı paylaşarak duygusal bir açıklama yaptı.

Kiralık Aşk ailesine ve hayranlarına teşekkür eden Elifcan Ongurlar açıklamasında, “İşte bu benim son sahnem! Fikret Gallo karakteriyle “Kiralık Aşk” dizisine girdiğim ilk günü anımsıyorum. Yüksek enerjiye sahip bir ekip, önceden de tanıdığım çok sevdiğim oyuncu arkadaşlarım ve ilk sahnem! Unutamadığım birçok anımı yanıma alarak bu güzel projeden ayrılıyorum. Benim gibi mesleğini aşkla yapan oyuncular görevimizi tamamlayınca hem mutlu oluruz hem de buruk bir duygu kaplar içimizi… Öyle ya da böyle geçen 11 bölüm…

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE

 

Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı

BAKMADAN GEÇME!