Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 11:43

Kiralık Aşk dizisi 24. yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Star'da. Defne'nin para karşılığında tasarımı Deniz'e satmasıyla Ömer'le arasına soğuk duvarlar ördü. Ömer, Defne'nin sakladığı şeyleri öğrenince nasıl tepki verecek? Kiralık Aşk 24. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Kiralık Aşk'ta Defne'nin para karşılığında tasarımı Deniz'e satmasıyla Ömer'le arasına soğuk duvarlar ördü. Ömer, Defne'nin sakladığı şeyleri öğrenince nasıl tepki verecek? Defne, bu durumu Ömer'e nasıl açıklayacak? Ömer Defne'yi affedecek mi? Cuma günlerinin gözde dizisi olan Kiralık Aşk bu hafta da zirveden inecekmiş gibi görünmüyor.

Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanı izle


KİRALIK AŞK 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ömer Defne'nin sakladığı şeyleri öğrenince olaylara nasıl tepki gösterecek? Yasemin, Sude'nin Ömer'in arkasından çevirdiği şeyleri söylemesiyle Ömer'in kuzeniyle arasında neler olacak? Ömer, Defne'yi herşeye rağmen affedebilicek mi?

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 24. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

 

KİRALIK AŞK KADROSUNDA YENİ İSİMLER VAR!

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve levent ülgen'in gibi isimlerin yer aldığı Kiralık aşk'ın oyuncu kadrosuna 'Gudubet' karakteriyle daha önce 'Yedi Numara, 'Kahve Bahane've 'Haneler' gibi yapımlarda rol alan tiyatro oyuncusu Gülden Güney dahil oldu.

Kiralık Aşk'ta, 'Alp' karakteri için katılan Mert Baksi ise; Cast ve Directör olarak çalışmakta. Hakkında çok bilgi bulunmayan Alp sürekli Kiralık Aşk setinde yer alıyor. Mert Baksi Kiralık Aşk'ta kalıcı olacak mı?

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?