Kınık'ta şehit yakınları ve gazilere iftar

Güncelleme Tarihi:

Kınıkta şehit yakınları ve gazilere iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 10:51

Kınık'ta şehit yakınları ve gazilere iftar

Haberin Devamı

İZMİR'in Kınık ilçesinde, şehit aileleri ve gaziler için belediye tarafından iftar yemeği verildi.

Sakız Adası Sosyal Tesisleri'ndeki iftar yemeğine, şehit yakınları ve gazilerin yanı sıra Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün, AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Gezer, Kınık İlçe Emniyet Müdürü Levent Akkaya, katıldı. Yemekte konuşan Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehit olan evlatlarımızın yakınlarına ve gazilere ne yapsak az gelir. 11 ayın sultanı ramazanda bizler de sizlerin yalnız olmadığını hatırlamanız için bu iftar yemeğini düzenledik. Katılımlarınız nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün de, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bugünlere gelmesinde, bayrağımızın dalgalanmasında canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler diliyorum" dedi.

Kıbrıs Gazisi Mehmet Şancı da hatırlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirtip, iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Cevdet ŞEN / KINIK (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!