Kınıkspor deplasmandan 1 puanla döndü

Güncelleme Tarihi:

Kınıkspor deplasmandan 1 puanla döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 10:14

Kınıkspor deplasmandan 1 puanla döndü

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör 1'inci Grup'ta Kınıkspor deplasmanda Elmalı Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Elmalı Recep Gürbüz Stadı'nda oynanan Elmalı Belediyespor ile Kınıkspor maçını Yiğit Kurnaz, Recep Tayyip Biter, Ergenekon Anıl Yağcı hakem üçlüsü yönetti. Yoğun kar yağışı altında oynanan maç Elmalı Belediyespor'un vuruşuyla başladı. Maça hızlı başlayan Elmalı Belediyespor 17'nci dakikada ceza sahası içinde topa sert vuran Ahmet'in golüyle öne geçti: 1-0. Maçın 32'nci dakikasında Kınıkspor penaltı kazandı. Atışı kullanan İskender durumu 1-1 yapan golü attı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

Kar yağışı nedeniyle ikinci yarıda futbolcular top tutmakta, ayak durmada zorlandı. Maçın 86'ncı dakikasında Elmalı'dan Sercan karambolde sert vurdu ve takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın 90'ıncı dakikasında Kınıkspor atağında İskender topu filelere göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-2. Karşılaşma da bu skorla sona erdi.

Maçta Elmalı Belediyespor'dan yedek oyuncu Hasan Batu kırmızı kartla soyunma odasına gönderildi. Elmalı'dan Nurican, Semih ve Orhan, Kınıkspor'dan Ozan, Devrim, İlhami, Mustafa, Mesut ve İskender de sarı kart gören futbolcular oldu.

Bu sonuçla Kınıkspor puanını 29'a çıkararak maç fazlasıyla grupta ikinci sırada yer aldı. Elmalı Belediyespor ise puanını 25'e çıkararak 4'üncü sırada yer aldı ve play- off umudunu zayıflattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!