'Kimin kaptan olacağına karar verdim'

Güncelleme Tarihi:

Kimin kaptan olacağına karar verdim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2016 19:30

Alman milli futbol takımının kaptanının kim olacağı perşembe günü belli olacak. Boateng veya Neuer'den biri kaptanlık bandını koluna geçirecek. Kimin kaptan olduğunu Joachim Löw yarın kamuoyuna duyuracak.

Haberin Devamı

BİR süredir Alman futbol kamuoyunu meşgul eden 'yeni kaptan kim olacak' sorusunun cevabı perşembe günü açıklanacak. Bastian Schweinsteiger milli takımı bırakmasıyla boşalan kaptanlık için bir çok futbolcunun ismi geçiyor. Kaleci Manuel Neuer ile birlikte Jerome Boateng, Mats Hummels ve Toni Kroos'un da kaptan olarak adı öne çıkan futbolcular arasında bulunuyor. Ancak bu futbolcular arasında Neuer ile Boateng'den birisinin kaptan olması bekleniyor.

LÖW AÇIKLAYACAK
Son dünya şampiyonu Alman milli takımının kaptanlık bandını kimin koluna takacağını milli takım teknik direktörü Joachim Löw açıklayacak. Löw milli takım kaptanlığı ile ilgili “Kimin kaptan olacağına karar verdim. Ancak bu kararımı önce takımla konuşacağım. Ondan sonra da duyurusunu yapacağım. Aslında benim için çok önemli bir konu değil” dedi. Almanya bugün Finlandiya ile Mönchengladbach kentinde hazırlık maçı yapacak. Saat 20.45'de başlayacak maçı Alman İkinci Televizyon Kanalı (ZDF) canlı olarak verecek. Bu maça son bir kez kaptan olanak Bastian Schweinsteiger sahaya çıkacak. Almanya 4 Eylül'de ise Oslo'da Norveç ile oynayacak. Löw'ün açıklayacağı isim ilk kez bu maçta takımın başında sahaya kaptan olarak çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!