Kilis'te işbirliği protokolü

Güncelleme Tarihi:

Kiliste işbirliği protokolü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 14:46

Kilis'te işbirliği protokolü

Haberin Devamı

Songül ALTIAYLIK/KİLİS, (DHA) - KİLİSZ Aralık Üniversi ile Kilis Bilim ve Sanat Merkezi arasında bilimsel, sosyal ve kültürel alanlarda iş birliğini içeren işbirliği protokolü imzalandı.
Rektörlük Senato toplantı salonunda yapılan imza törenine; Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Kilis Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ali Genç ve ilgili birimlerin temsilcileri katıldı.
Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, taşıdığı misyon itibariyle Bilim ve Sanat Merkezlerini yakından takip ettiğini ve bu bağlamda projeye katkıda bulunmayı anlamlı bulduklarını; devlet kurumlarının farklı isimlerde faaliyet gösteriyor olsalar da ülkenin geleceğinin inşası noktasında birlikte hareket etmelerinin çok önemli olduğunu belirtti.
Ali Genç ise, üniversitenin özellikle yeni dönemdeki faaliyetlerinden ve açılımlarından övgüyle bahsederek yakın ilgileri ve her alanda iş birliğine açık yaklaşımlarından dolayı Rektör Karacoşkun’a teşekkür etti. Protokol kapsamında merkezlerin eğitim alt yapısının iyileştirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi, projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi ve eğitim-öğretim desteği sağlanması konularında Kilis 7 Aralık Üniversitesi tarafından uzman desteği sağlanacak.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!