'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye muhtaç etmeyin'

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye muhtaç etmeyin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 20:52

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün İzmir’in Ödemiş ilçesi ile Adana’da düzenlenen mitinglere katıldı.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye muhtaç etmeyin

Davutoğlu, Ödemişli türkücü Bedia Akartürk’ü sahneye çağırdı ve birlikte vatandaşlara çiçekler attılar. Davutoğlu, mitinglerdeki konuşmalarında tek başına iktidar olmaları için şu mesajları verdi:

“Allah bizi 1 Kasım’dan sonra koalisyona muhtaç etmesin. Mührünüzü öyle sağlam basın ki, eşinizi, çocuğunuzu, komşunuzu, öyle sağlam götürün ki sandığa, ne olur beni bir daha Kılıçdaroğlu’yla Bahçeli ile muhatap etmeyin. Kılıçdaroğlu, bırakın hükümet kurmak gibi ciddi bir şeyi, terörle mücadelede baş başa görüştüğümüzdeki sırları bile saklamayacak kadar ciddiyetsiz davrandı. Bahçeli’yle muhatap etmeyin. Bahçeli’yle bir daha görüşüp hayır demesine muhatap etmeyin. 

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye muhtaç etmeyin

Terörün hortladığı böyle zamanlarda yan yana durmamız gerekmez mi? 7 Haziran’dan sonra muhalefetin yaptıklarına bakın. Milletimiz, ‘yan yana gelin birlik yapın’, ‘Koalisyon yapın’ dedi. AK Parti, iktidar olmasın diye. Kılıçdaroğlu gitti Bahçeli’ye başbakanlık teklif etti.

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye muhtaç etmeyin

IŞIL IŞIL TÜRKİYE

Başbakanlığı millet verir, millet. Sayın Bahçeli, bu güne kadar millet yararına evet dediğini gördünüz mü? Hep hayır diyor. 12 yıl önceki mutsuzluklar ülkesini ışıl ışıl parlayan Türkiye Cumhuriyet devletine dönüştürdük. Geçmişte siyasetçiler, Türkiye’yi yönetilemez hale getirmişlerdi, onlar büyük düşünemedi. Türkiye’yi iflasın eşiğine getirdiler. Eski Türkiye’yi terörle şiddetle geri getirmek isteyenlerin hevesleri kursaklarına kalacak. Bu ülkeyi teröre şiddete teslim etmeyeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!