Keskin, Gazileri Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Keskin, Gazileri Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 13:14

FOTO: KESKİN, GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu ile birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında üç Kore Gazisini ziyaret ederek AK Parti olarak her zaman yanlarında olduklarını gösterdi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzceli üç Kore Gazisini evlerinde ziyaret ederek istekleri olup olmadığını belirtti. İl Başkanı Hikmet Keskin ilk olarak 87 yaşındaki Kore Gazisi İsmail Hakkı Yılmaz ile eşi Şükran Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.
Kore Gazisi İsmail Hakkı Yılmaz, “Allah’tan gelene razıyız. Hepiniz yanıma geldiniz bu bizim için bile bir nimettir. Düzce ilimizde 14 tane gazimiz kaldı” diye konuştu.
İl Başkanı Hikmet Keskin daha sonra yine Kore Gazisi 86 yaşındaki Kemal Yurtseven ve eşi Sebiha Yurtseven’in evine giderek istekleri olup olmadığını sordu. İl Başkanı Keskin, “Gazilerimiz bizim bağımsız ve onurlu yaşamamız için canlarını düşmanın kurşunları önüne atmıştır. Sizlere minnet borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ancak sizleri hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız” ifadelerinde bulundu.
Daha sonra 86 yaşındaki Kore Gazisi Yahya Gönül’ü ve eşi Refiye Gönül’ü ziyaret etti. Hasta olan Kore Gazisi Yahya Gönül’e AK Parti olarak her zaman destek vermek istediklerini belirten AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Bundan sonra Gaziler Derneklerimizle el ele vererek Gazilerimize ve ailelerine her zaman yardımcı olacağız. Sizlere olan minnet borcumuzu en azından bu şekilde ödemek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!