Sağlıklı kilo vermek için detoksla tanışın

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

 SIANJI katkılarıyla...

Doğru kilo vermek için, kas kaybının önüne geçip, yağları doğru bir şekilde yakmak gerekir. Peki vücuttaki yağları yakmak için neler yapmalı?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  "İçtiğiniz suyu değiştirin"

Alkali su tüketerek hücrelerinizin vücudunuzu arındırma gücünü yüzlerce kez arttırabilirsiniz. PH seviyesi 8,5 ve üzeri suları tercih ederek, su içsem yarıyor yerine, su içsem eriyorum diyeceksiniz...

 Bel bölgesindeki yağlanmayı azaltmak için sağlıklı yağları tüketin

Avokado, zeytin, hindistan cevizi, çiğ kuruyemişler ve yağlı tohumları (keten tohumu, susam, çörek otu) hayatınıza daha fazla sokmanız sizin kilo vermenize yardımcı olabilir. Çünkü çoğu zaman kilo kaybetmenize en büyük engellerden biri sizin sağlıklı yağları az tüketmeniz olabilir. Ayrıca sağlıklı yağları tüketerek vücudunuzu yağları eritmesine alıştırabilirsiniz. 

 

 

 

 

 Akşam yemeğiniz en hafif öğününüz olsun

Akşam vakitlerinde daha çok protein, sebze ve sağlıklı yağları tüketin. Karbonhidrat, şeker ve meyve insülin salınımına neden olacağı için gündüz tüketilmelidir. Akşam 16:00'dan sonra insülin salınımını tetikleyecek herşey kilo almanıza neden olacaktır.

"Hayatınızda detoks için zaman ayırın"

Birçok detoks yöntemi var. Fakat doktor kontrolünde, nerden geldiğini bildiğiniz organik meyve ve sebzelerle; sauna, hamam, masajlar ve tamamlayıcı diğer uygulamalarla yapılan sıvı orucu daha çok etkilidir.

 

 

 

 

 Hayatınıza hareket katın

Günde en az yarımşar saat 2 kez yürüyüş ya da yoga, pilates, fonksiyonel antreman gibi fiziksel durumunuza uygun uzman danışmanlığında yapılan sporların kilo vermenizde çok etkili ve verimli olduğu bilinmektedir

Tüm bunları yapabileceğiniz, sağlıklı bir kaçamağa ne dersiniz?

Biz zihin, beden ve ruhumuzun birbirleriyle dinamik bir ahenk içerisinde olduğuna inanıyoruz. İyileşme deneyimi sırasında sadece bedensel olarak değil tüm spiritüel ve bedensel fonksiyonlarımızın bir bütün olarak değerlendirilmesi gerekmektedir. Hayatınızda fiziksel, spiritüel, ve duygusal olarak bir balans kurmanız çok önemlidir.
Biz burada, Sianji Wellbeing Resort Bodrum'da, sizlere grup veya özel olarak alabileceğiniz SPA terapileri, klinik uygulamalar, masajlar, ve zihin & ruh terapileri sunuyoruz
 "Detaylı bilgi için tıklayın!"