• Hürriyet Twitter
R

Sizi stresten uzaklaştıracak bir ofisin 4 olmazsa olmazı!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Yoğun iş ve çalışma temposu, stresi tetikleyen nedenlerin başında geliyor. Uzmanların bu konudaki uyarıları çok net: Stres düzeyi arttıkça motivasyon ve başarı azalıyor! İş stresi ile başa çıkmanın etkili yollarından biri de iyi bir ofis ortamından geçiyor. Eğer çalıştığınız ofiste mutlu iseniz, bu durum performansınızı da etkiliyor. Peki iyi bir ofis ortamının olmazsa olmazları nelerdir? İşte detaylar…

Daha fazla günışığı, geniş alanlar…

Gün ışığı, insana enerji veren, motivasyon arttırıcı bir özelliğe sahiptir ve kabul edelim ki, hiçbir aydınlatma, doğal gün ışığının yerini alamaz. İyi bir ofis öncelikle gün ışığını direkt olarak alabilen, geniş, ferah ve konforlu çalışma alanlarına sahip olmalıdır. İç daraltan karanlık ve küçük ofisler, çalışma şevkini kırdığı gibi çalışanların işlerine konsantre olmalarını da zorlaştırır.

Daha fazla teknoloji, iyi bir alt yapı…

Teknoloji iş ve şehir hayatının olmazsa olmazı… Her yerde olduğu gibi ideal bir ofiste de iyi bir altyapıya ve havayı tazeleyen santraller gibi hayatı kolaylaştıran teknolojik çözümlere ihtiyaç var! Böyle bir altyapı ve teknolojiye sahip ofislerde çalışmak, çalışanlar açısından da önemli bir ayrıcalık.

Daha keyifli molalar, İyi hissettiren sosyal alanlar…

En çok da iş ortamında ihtiyacını duyuyoruz o küçük molaların… Yeni nesil ofislerde, sıcak bir kahve içmek, iş arkadaşlarıyla keyifli bir sohbetin içine girmek ve biraz kafa boşaltmak için iyi dizayn edilmiş, konforlu ve bahçeli sosyal alanlar artık çok daha popüler!

Daha fazla hayatın içinde, avantajlı bir lokasyon…

İş insanı olmak demek, biraz da oradan oraya koşuşturmak demek… Bu koşturmacada trafik engeline takılmamak için avantajlı lokasyon seçimi çok önemli. Ofis alıp yatırım yaparken tercih edeceğiniz ofisin merkezi konumda olmasına; ulaşıma, banka ve kamu kuruluşlarına yakın olmasına mutlaka dikkat etmelisiniz!

Tüm bu tavsiyelere uygun, hatta çok daha fazlasına sahip bir proje var: MAHALL ANKARA

Mahall Ankara Ofisleri; yaşamı daha keyifli hale getiren modern çözümleriyle çalışma alanlarını da yaşam alanları kadar özelleştirerek iş dünyasına dinamizm katıyor.

Mimari detayları sayesinde gün ışığı alan çalışma ortamlarıyla, günün her anı nefes alabileceğiniz ortak kat bahçeleriyle, hava tazeleyen santralleri, güvenliği ve teknolojik alt yapısıyla Mahall Ofisleri, beklentilerinize hızlı yanıtlar veriyor.

Mahall Ankara şimdi %10 indirim ,%10 peşin, 0.98 faiz oranı ile yeni sahiplerini bekliyor. Peşin alımlarda ise %20 İndirim avantajı sunuyor. Hemen Teslim!

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!