• Hürriyet Twitter
R

Nakit ihtiyacı dert olmasın! Çözüm aramadan önce sormanız gereken 3 kritik soru

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Günlük yaşamınızda sizin ve ailenizin ihtiyaçlarına çözüm ararken karşınıza çıkan en büyük dert genellikle nakit ihtiyacı oluyor. Finansman desteği denilince, sunulan standart çözüm önerilerinin pek çoğu, derdinizi çözmek bir yana, uzun vadede yeni dertler ekliyor hayatınıza... İhtiyaçlarınızı ertelememek için nakit ihtiyacınıza çözüm aramadan önce şu 3 kritik soruyu mutlaka sormalısınız!

Kredi kullanmadan nakit ihtiyacımı nasıl karşılayabilirim?

İhtiyaçlarınızı karşılama noktasında nakit ihtiyacınız için elinizdeki tek çözüm faizli kredi kullanmak değil… Bu nedenle alternatif finans çözümlerini de araştırmalı, günlük yaşamınızda karşınıza çıkan ihtiyaçlarınızı, bütçenizi sarsmadan çözebilecek seçenekleri de değerlendirmelisiniz.

Seçtiğim finansman desteğini her alanda kullanabilir miyim?

İhtiyaçlarınız duruma göre veya dönem dönem farklılık gösterebilir. Evinizin boyasından eğitim masraflarınıza, sağlık harcamalarınızdan evlilik giderlerinize kadar pek çok alanda nakit ihtiyacı yaşayabilirsiniz. Tercih ettiğiniz finansman desteğinin zaruri ihtiyaçlarınız için kullanılabiliyor olması sizi avantajlı bir konuma getirir. Bu yüzden, kullanacağınız finansman desteğinin pek çok alanı kapsıyor olmasına mutlaka dikkat edin!

Alışveriş sırasında karşılaşacağım sorunlara nasıl çözümler getiriyor?

Bir diğer önemli konu da, tercih ettiğiniz finansman desteğinin hayatınızı kolaylaştıran, karşılaştığınız sorunlara hızlı çözümler getirebilen bir seçenek olması kriteridir. Özellikle alışveriş sırasında yaşayabileceğiniz sorunlar karşısında destek sunulması, çözümler üretilmesi, kısacası ‘dert çözen’ bir finansman desteği verilmesi, sizin için önemli bir avantaj sağlar.

İhtiyaç halinde dert çözen finansman seninle!

Dert Çözen Finansman günlük yaşamınızda karşınıza çıkan ihtiyaçlarınıza çözüm üreten, katılım bankacılığı prensipleri çerçevesinde sunduğumuz ihtiyaç finansmanı desteğidir. Siz de 'Dert Çözen Finansman’a başvurun, ihtiyaçlarınızı vakit kaybetmeden tamamlayın.

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!