katkılarıyla...

Nasıl ki Brooklyn dünyada kentsel dönüşümün simgesi haline geldiyse, Fikirtepe de başarılı projeleriyle Türkiye’de kentsel dönüşümün simgesi haline gelmeye başladı. Kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla birlikte hem bölgenin yeni sakinleri benzersiz bir yaşama kapılarını açacak hem de yatırımcılar geri dönüşü yüksek bir yatırıma imzasını atmış olacak. Kısacası, Fikirtepe’nin, İstanbul’un yeni yıldızı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte Fikirtepe’yi daha yakından keşfetmek için 3 önemli neden…

İstanbul’un her yerine rahat ulaşım!

Doğru kentsel dönüşüm projelerinin yanısıra, muazzam konumu da Fikirtepe’yi diğer kentsel dönüşüm projelerinden bir adım öne çıkarıyor. İstanbul’un merkezi Kadıköy’de yer alan Fikirtepe E5 ve TEM otoyollarının kesişim noktasında yer alıyor.
Ayrıca hemen yanında bulunan 2 adet metro istasyonu, Avrasya Tüneli, metrobüs, Marmaray bağlantılarıyla ve deniz ulaşımına kolaylığıyla benzersiz bir ulaşım ağının tam ortasında bulunuyor.

Anadolu Yakası’nın yeni merkezi…

Fikirtepe çevresiyle de farklılaşıyor. Üniversitelerin, hastanelerin, alışveriş merkezlerinin, yeni İstanbul finans merkezinin, Kadıköy çarşısının, Bağdat Caddesi’nin, Fenerbahçe Parkı’nın çok yakınında İstanbul’un güzelliklerini bir arada yaşayabileceğiniz bir noktada yer alıyor. Fikirtepe; bu değerli konumu sayesinde hem yeni sakinleri hem de yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmayı başarmış durumda.

İstanbul’un yeni buluşma noktası!

Kentsel dönüşüm kapsamında tasarlanan ve günün her saati yaşayan caddeleri, alışveriş mekanları, kafeleri, restoranları ve eğlence mekanlarıyla Fikirtepe sadece Anadolu Yakası’nın değil, İstanbul’un yeni buluşma noktası olacak.

FİKİRTEPE'DE RÜYA GİBİ BİR PROJE: BROOKLYN DREAM

Pana Yapı’nın İstanbul yeni cazibe merkezi Fikirtepe’de hayata geçirdiği Brooklyn Dream şimdi satışta. Brooklyn Dream; yeni Fikirtepe’nin merkezinde, dünya markalarının ve dünyanın önde gelen restoran/café zincirlerinin buluşma noktası olan Prestij Caddesi’nde yer alıyor. İki tarafında geniş yürüyüş ve bisiklet yolları; giriş ve çıkışında ise büyük birer meydan bulunan bu cadde, İstiklal ve Bağdat Caddesi’nin daha modern bir alternatifi olarak görülüyor.

2 blok, 650 daire ve 34 ticari üniteden oluşuyor. Brooklyn Dream’de 1+0’dan 4+1’e kadar pek çok farklı ihtiyaca cevap veren daire seçenekleri mevcut.
Metro, metrobüs, Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, E5, deniz otobüsü, Marmaray’ın buluştuğu İstanbul’daki tek noktada bulunan Brooklyn Dream; hem yaşam hem de yatırım için eşsiz bir fırsat.

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!