İstanbul’da yeni bir hayata nasıl başlayabilirsiniz?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

katkılarıyla...

Bu şehrin tadını doyasıya çıkarmak, sadece ev değil zamana da sahip olmak, huzurlu ve konforlu bir yaşam kurmak için evinizi doğru yerden seçmeniz gerekiyor. Yeni hayatınıza başlarken bunları es geçmeyin;

Görüntüyü yakalayın

Bu şehrin her anını yakalayabileceğiniz bir yerde hayata başlayın! Hayranlık uyandıran İstanbul manzarasını artık kaçırmayın. Günün her saatinde bambaşka renklere bürünen şehir her anınızı keyfe dönüştürecek.

Şehri yakalayın

Kolay erişilebilen ve her yere rahatça ulaşabileceğiniz bir yer seçin. Şehirden ve hayattan uzak kalmayın, hayatın merkezine taşının. Seçtiğiniz lokasyonla sadece ev değil zamana da sahip olun.

Sosyal hayatı yakalayın

Ruhen ve bedenen sağlıklı olmanız için sosyal hayatınızı hareketlendirin. Spor yapın, yüzün, yeşil alanlarda vakit geçirin. Arkadaşlarınıza zaman ayırın. Bu ayrıcalıkları size sunan bir yerde hayata başlayın.

Huzuru yakalayın

Bu hayatınızda huzuru ve konforu seçin. Komşuluk ilişkilerini eskisi gibi yaşayın, çocuklarınızın güvenli oynayabileceği alanlar oluşturun, yeşile ve maviliğe doyun, ailenizle ve arkadaşlarınızla kaliteli zaman geçirin.

Eşsiz manzarası ve şehir merkezindeki konumu ile huzurlu ve konforlu bir yaşam için evinizi seçin, hemen taşının!

Ulaşım noktalarının kesiştiği yerde konumlanan Yenitepe Kadıköy, şehrin dört bir yanına kolay ulaşabilme imkanı sağlamaktadır. Anadolu Yakası’nın cazibe merkezlerine yakınlığı sebebiyle benzersiz bir yaşam projesi olmakla beraber çağdaş mimarisi ve bölgenin en büyük yeşil alanlarıyla da Fikirtepe’ye yepyeni bir soluk getirmektedir.Kot farkı avantajıyla her cepheden farklı manzaraya sahip geniş ve ferah konutlar, Çamlıca, Adalar ve tarihi yarımadadan benzersiz kareler sunmaktadır. Kasım ayı içinde ilk etabının teslimine başlanacak olan Yenitepe Kadıköy’de ev sahibi olmak için hemen gelin hemen taşının.