Evinde misafir ağırlamayı sevenlerin hayallerini süsleyecek 5 kolaylık

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Misafir ağırlamak hem eğlenceli hem de stresli bir iş. Telaşı daha günün ilk saatlerinden 'ne pişirsem?' sorusu ile başlıyor, misafirler gidene kadar da bitmiyor. Bu süreci tatlı bir telaş haline getirecek, stresi bir kenara atıp sadece keyif almanızı sağlayacak, hayalleri süsleyen birkaç kolaylık istiyoruz, çok mu?

Şu et yemekleri çabucak pişse…

Özellikle eli çabukların en büyük hayalidir bu… Zamana karşı efsaneler yaratan o mucize ellere, teknoloji de biraz yardım etse; kim bilir neler neler yapacaklar daha…

Kokular birbirine karışmasa…

Fırında üç farklı yemeği aynı anda pişirmek… Evet, belki kulağa imkansız gibi geliyor ama mutfakta mucizeler yaratanlara az bile. Üç farklı yemeği kokuları birbirine karışmadan pişirebildiğinizi bir düşünsenize… Artan zamanınızı nasıl değerlendireceğinizse size kalmış.

Hiçbir şey hazır olmasa, her şey benim elimden çıksa...

Her şey organik, her şey doğal… Ne o? Yoğurt market yoğurdu… Şöyle yoğurt yapmamızı kolaylaştıracak bir şey olsa mesela. Çünkü sofra kurmanın asıl güzelliği hazırladığın her yemeğin malzemesinde kendi emeğinin olması; sofradaki her şeyin doğal, her şeyin organik olması.

Yemekleri sürekli ısıtmadan hep sıcak kalsa...

Eliniz ne kadar lezzetli, yemekleriniz ne kadar şahane olursa olsun; insanoğlu fizik kurallarına karşı gelemiyor işte… Misafir geç kalıyor, muhabbet uzuyor; yemekler buz gibi oluyor. Ne olurdu hemen oracıkta yemekleri sıcacık tutan bir sihirli çekmece olsa?

İki hamleyle bütün fırın tertemiz olsa...

Mutlaka şunu söylediklerine tanık olmuşsunuzdur: “O büyük şeflerin etrafını toplayan 10 tane adam var. Bizim gibi fırından yağı çıkarmakla mı uğraşıyorlar?” Hakikaten de tek bir dokunuşla her yer pırıl pırıl olsa; yapışmış yağla falan hiç uğraşılmasa… 

katkılarıyla...

Advertisement

Siz sevdiklerinizle bir araya gelin, geriye kalan tüm bu güzel düşünceleriniz Arçelik Ankastre serisi ile gerçek olsun. Arçelik Ankastre serisinin sıcak tutma çekmecesi ile yemeklerinizi sıcak tutabilir, verimli ocaklarıyla daha kısa sürede yemeklerinizi pişirebilir, cleanzone özelliğiyle fırınınızı kolayca temizleyebilir, surf pişirme teknolojisi ile birden fazla yemeği kokuları karışmadan pişirebilirsiniz. Hatta fırındaki özel programı ile kendi yoğurdunuzu ve peynirinizi yapmanız da çok kolay.
Daha ne olsun! Hemen tıklayın, detayları öğrenin!