• Hürriyet Twitter
R

En güzel yatırım, geleceğe yatırım yapmak derler… Kişinin yaşam kalitesini yükseltmenin, geleceğe psikolojik olarak daha rahat bakmanın yolu ise dünyanın neresinde olursanız olsun bir ev sahibi olmaktan geçiyor. Türkiye’de de durum pek farklı değil! Ev sahibi olmanın yolları artık gittikçe daha da kolaylaşıyor. Bu konuda geçmişte var olan geleneksel engeller ise zamanla daha da azalıyor. Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen; fakat bu isteğini bir türlü yapamayan kişiler için işte bazı önemli ipuçları.

Ön yargılarınızdan kurtulun

Artık kiradan kurtulup kendi evinize taşınmak istiyorsunuz ve bu hayalinizi hep ertelediniz. Bu erteleme nedeni için ise belirli ön yargılara takılıp kaldınız. Mevcut ev alma yöntemlerinin bütçenizi aştığını düşündünüz… Esasen yeni ev alma yöntemlerini keşfetmeden önce geçmişteki ön yargılarınızı bir kenara bırakmak gerekiyor. Çünkü yeni ev alma yöntemleri tam da sizler için var.

Yeni taksit yöntemleri kolaylık sağlıyor

Yeni ev alma yöntemleri; tam da sizler için var demiştik. Bütçenize uygun evi seçtikten sonra aylık ödemek istediğiniz taksit miktarını belirleyerek ev almak artık mümkün. Yani özetle yeni yöntemler sayesinde artık ödeme koşulları bizzat müşteri tarafından belirlenebiliyor.

Kredisiz, faizsiz ev alınabiliyor

Yüksek faiz oranları kredi kullanımını imkânsız hale getirebiliyor. Oysa yeni yöntemler; kredi, faiz ve başka farklar ödenmeden ev satın alınabilme imkanlarını da destekliyor. 

İstenilen şehir ve bölgede ev alabilmek mümkün

Yeni yöntemler sayesinde Türkiye’nin neresinde olursa olsun isteyen herkes ev sahibi olabiliyor. Yani Türkiye’nin istenilen yerinden, istenilen ev alınabiliyor.

Ev almanın yeni yolu Birevim’den geçiyor!

Birevim, Türkiye’de ilk kez uyguladığı yeni modeliyle; isteyen kişiyi kolayca ev sahibi yapıyor. Ayda sadece 411 TL ödeyerek ev sahibi olabileceğiniz Birevim’in yeni modeli; Türkiye’nin dilediğiniz il ve ilçesinde faizsiz, peşinatsız, ara ödemesiz, aylık ödemeleri kendiniz belirleyebileceğiniz yepyeni bir ev alma modelini de beraberinde getiriyor.

Birevim 4 adımda ev sahibi olma kolaylığını nasıl sunuyor?

Birinci adımda ev sahibi olmak isteyen kişi öncelikle ne kadarlık bir ev satın almak istediğine karar veriyor.

İkinci adımda, taksit miktarı belirleniyor. Ayrıca müşteriye peşinat, vade farkı veya ara ödeme gibi zorunluluklar sunulmuyor.

Üçüncü adımda müşterinin seçmiş olduğu yöntem ve ödeme planına göre teslim tarihi belirleniyor.

Dördüncü ve son adımda ise belirlenen teslim tarihinde kişiye sadece yeni evine taşınmak kalıyor.

Türkiye’de ilk defa uygulanan bu modelle hızlı, kolay ve ekonomik bir şekilde ev sahibi olmak istiyorsanız detaylı bilgi için tıklayın!