• Hürriyet Twitter
R

Efsane günlerde evinizi güzelleştirmenin

yollarını öğrenin!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Yaşantınızın çoğunun geçtiği evinize ne kadar değer verdiğinizi düşünüyorsunuz? İşten, okuldan veya dışarıda katıldığınız herhangi bir etkinlikten sonra evinize döndüğünüzde kendinizi ne derece huzurlu ve keyifli hissediyorsunuz? Bu sorulara yanıt vermekte zorlanıyorsanız belki de yaşam yerinizi daha da güzelleştirmeniz gerektiğini fark etmelisiniz.

Bir kitaplık asla sadece bir kitaplık değildir!

Eviniz yaşamınızın nasıl kalbiyse; kitaplar da sizlerin en büyük hazinesidir. Dünyaya bakışınızı değiştiren ve ufuk çizginizi genişleten kitaplarınızı tuttuğunuz kitaplığınızın tasarımına ve kullanım kolaylığına dikkat etmeye özen gösterin. Evinizin yaşam kalitesini yükseltmek için standart çizgideki kitaplıklardan ziyade alternatif tasarımlara göz atmanızda fayda var.

Cevizden yapılma zarif ve dekoratif bir kitaplığı inceleyin!

Salonunuzun en büyük süsü dayanıklılık ve zarafet olsun

Salon; evinizin en göz alan, en dikkat çeken köşesidir. TV sehpası gibi hem elektronik eşyalarınızı taşıyan hem de dekoratif özellik taşıyan kullanışlı mobilyaları alırken dikkatli davranmanızı öneriyoruz. Belirli bir ağırlığı sorunsuz taşıyabilen ve tasarımıyla zarif bir görünüm veren TV ünitelerini tercih edebilirsiniz.

TV ünitelerini efsane günlerle keşfedin!

Mutfağınız keyifli bir yaşama uygun olsun

Evinizi güzelleştirmenin farklı yollarından biri de kullanımıyla evinizde size rahatlık ve keyif verecek kullanışlı mutfak eşyalarından geçmektedir. Örneğin; elektrikli ve çok yönlü kullanıma sahip bir çay makinesi evinizde ve mutfakta geçirdiğiniz zamandan alacağınız mutluluğu arttırabilir.

Tasarımı ve kullanımıyla size keyif verecek elektrikli çay makinelerine efsane günlerde göz atın!