• Hürriyet Twitter
R

Çocuklu ailelerin kapsamlı bir ev temizliği için kulak vermesi gereken 4 öneri!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Ev temizliği ve hijyeni, çocuklu aileler için daha da önemli. Çocuklu ailelerin evde kir, bakteri ve toz birikiminin önüne geçmesi ve ev temizliğini bir alışkanlık hâline getirmesi gerekiyor. Kapsamlı bir temizlik için derlediğimiz kritik öneriler çocuklu ailelerin hijyen sorununa da bir çözüm arıyor.

Düzenli bir ev, temizliği kolaylaştırır

Ev temizliğini pratik ve hızlı bir şekilde yapmak, temizliğe ayrılan zamanı azaltır ve ev temizliğinin daha rahat bir şekilde yapılmasını sağlar. Düzenli bir ev, temizliğin alışkanlık hâline getirilmesi için en önemli unsurdur. Odalara rastgele yığılmış eşyaların, temizliği sizin için bir işkenceye dönüştürebileceğini unutmamalısınız.

Banyo ve mutfağa dikkat!

Elbette bir evde hijyen hassasiyeti bazı odalara yönelik değişebiliyor. Banyo ve mutfak gibi bakterilerin daha fazla bulunduğu alanlara yönelik temizliğin daha sık bir şekilde uygulanması gerekiyor. Özellikle bu alanlara yönelik temizlikte kullandığınız malzemelerin kolayca etrafa bakteri yayabileceğini unutmayın. Temizlikte kullandığınız malzemeleri yenisiyle değiştirmeyi ihmal etmeyin. 

Odalardaki kir ve toz birikiminin önüne geçin

Kapsamlı bir temizlik için en önemli kritik detaylardan birini odalardaki kir ve toz birikiminin önüne geçilmesi oluşturuyor. Ev temizliğin belki de en zor bölümü olan odalardaki dip köşeler; erişilmesi zor olduğu için kir ve toz birikimine elverişli bir konumda bulunuyor. Bu sorunu çözmek için kablosuz ergonomisiyle kullanıcıya hareket özgürlüğü sağlayan elektrikli süpürgelerden faydalanabilirsiniz.

Yeni nesil ev temizlik aletlerini keşfedin

Teknoloji tüm hayatımızı kolaylaştırmak için var. Ev temizliği de bu alanlardan sadece bir tanesi. Performans ve kullanım kolaylığı ile ev temizliğinde zaman tasarrufuna neden olan yeni nesil ev temizlik aletleri, çocuklu ailelerin rutin hayatına pratiklik katıyor. Öte yandan yeni teknolojili ev temizlik aletleri, bulundurduğu özellikler sayesinde daha etkili ev temizliğine de sebebiyet veriyor.

Dyson’ın yeni kablosuz şarjlı süpürgesi V11, evi derinlemesine temizleyerek; akıllı teknolojisiyle temizlikte yeni seviyeyi sunuyor!

Emiş gücünü ve çalışma süresini kendisi ayarlayan Dyson V11™, akıllı teknolojisiyle her yerde derinlemesine temizlik sağlayarak, hijyen sorununu kökünden çözer. Akıllı teknolojisiyle seçilen güç modu, kalan çalışma süresi, filtre bakımı ve tıkanma bildirimleri dâhil anlık performansı gösteren V11; tam olarak 60 dakika boyunca kesintisiz olarak kullanılabilir.

Uzun çalışma süresine sahip Dyson V11™; ayrıca Dyson’ın şu ana kadar ürettiği en güçlü süpürge özellliğine sahiptir. Dynamic Load Sensor (DLS) sistemi, süpürge başlığındaki direnci saniyede 360 kez kontrol eder; halılarla sert yüzeyler arasındaki motor hızını otomatik olarak ayarlar. 

Sert naylon fırçalar, dipteki kirleri çekmek için halının derinlerine iner,  yumuşak, anti-statik, karbon fiber lifler sert zeminlerdeki tozları yakalar.

Ayrıca 'dokunmadan boşalt' sistemi; haznenin kolayca ve hijyenik şekilde boşaltılmasını sağlar.

Saklanması kolaydır. Dyson V11™ süpürgenizi duvara monte edilmiş şarj yuvasına takarak, ihtiyaç duyduğunuzda kolayca alıp kullanabilirsiniz

Daha fazlasını keşfetmek için tıklayın!

Advertisement