Çocuğunuzun geleceği için atabileceğiniz 4 adım

Çocuğunuz için en büyük arzunuzun ona kendi ayakları üzerinde durabildiği güvenli bir gelecek bırakmak olduğunu biliyoruz. Geleceği için hayatının her döneminde çocuğunuza destek olmaya hazır olduğunuzu da… Bu yazıda ise, bu yolda size destek olacak birkaç tavsiye var…

Hobi seçimi

Eğer isabetli bir hobi seçimi yaparsanız, çocuklarınızın tüm geleceğini olumlu etkileyebilirsiniz. Meslek seçiminde, yaşam tarzı oluşturmada, arkadaş ve eş seçiminde hobilerin önemli derecede etkisi var. Çocuğunuzun gelişimini, yeteneklerini izleyin ve gözlemlerinize göre onu yeteneğine uygun hobileri yapmaya teşvik edin.

Özgüven duygusu

Kişiliğin temelini oluşturan özgüven duygusu, çocuğunuzu yetiştirirken ona aşılamanız gereken en önemli şeylerden biridir. Özgüvenli yetiştirilen çocuklar gelecekte çok daha sosyal, başarılı ve sorumluluk sahibi olur.

Birikim yapın

Bütçenize uygun birikim yapın. Aylık olarak koyduğunuz paraları küçümsemeyin, uzun vadede sandığınızdan çok daha fazla birikiminiz olacaktır. Çocuğunuzun eğitimi, sosyal faaliyetleri ve sosyal gelişimi için bir fon oluşturmayı düşünebilirsiniz.

Spor yaptırın

Çocuğunuzu sporla tanıştırarak ona aktif yaşam biçimi kazandırabilirsiniz. Çünkü hareketsizlik kronik hastalıkları beraberinde getiriyor ve çocukluk çağında başlayan kronik hastalıklar yetişkinlik dönemini de etkiliyor. Yapılan bilimsel çalışmalar da akademik başarı, zihinsel beceriler, beyin yapısı ve beyin fonksiyonlarının fiziksel aktivite ile bağlantılı olduğunu gösteriyor.

Siz çocuğunuzun geleceği için hayatının her döneminde ona destek olurken biz hem bugün hem de eğitim süresi boyunca hayatın beklenmedik sürprizlerinde sizin ve çocuğunuzun yanındayız.

Çocuğunuz için en büyük arzunuzun ona kendi ayakları üzerinde durabildiği güvenli bir gelecek bırakmak olduğunu biliyoruz. Eğitimine, hayatın beklenmedik sürprizleriyle karşılaştığında da devam edebilmesi ve kariyer koçluğu gibi hizmetlerimiz sayesinde geleceğiyle ilgili doğru kararlar verebilmesi için MetLife Koruyucu Meleğim Eğitim Sigortası ile yanınızdayız. Eğitim dönemine ve yıllık okul masrafına en uygun teminat tutarını belirleyerek çocuğunuzun eğitimini 4’er yıllık paketler halinde bugünden korumaya alabilirsiniz. Siz çocuğunuzun eğitimin hayatını güvence altına alırken biz de sizin adınıza Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’ndaki çocukların 1 yıllık eğitimine destek oluyoruz! 

Üstelik 12 Mayıs'a kadar iPhone 8 kazanma fırsatıyla! 

Kampanya detayları için tıklayınız!