Bu yaz bahçesinde harikalar yaratmak isteyenlere 10 dekorasyon önerisi!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

 BAUHAUS Türkiye'nin katkılarıyla...

Yazın gelmesiyle birlikte evlerin yaşam merkezleri yeniden bahçelere, teraslara, balkonlara taşınıyor. Tertemiz bir havanın eşliğinde aile boyu yapılan lezzetli sabah kahvaltıları, uzun uzun bahçe sohbetleri, kalabalık mangal partileri, bir fincan kahvenin eşlik ettiği dinlenme ve kitap okuma saatleri derken, günlük yaşamın kalbi yeniden evlerin açık alanlarında atmaya başlıyor. Böyle güzel bir atmosferde hem kendinizi hem de bahçenizi yenilemeniz için en doğru zaman!

Günün büyük bir bölümünü geçireceğiniz bahçenizde yapacağınız ufak tefek dokunuşlarla bu alanları en verimli şekilde kullanabilir, bahçe veya balkon sefasından aldığınız keyfi iki kat fazla yaşayabiliriz. İşte bu yazın en güzel bahçesini hazırlamak isteyenler için birbirinden şık, göz alıcı, pratik ve hayatınızı kolaylaştıracak 10 dekorasyon önerisi...

Bu yaz bahçelerin gözdesi olacak!

Bahçe veya balkonunuzda dostlarınızı keyifle ağırlayabileceğiniz Amelie Rattan Oturma Grubu bu yaz bahçe keyfinizin gözdesi olacak. Rattan yapısı ile güneşten (UV ışınları) ve sert hava  koşullarından etkilenmeyen bu oturma grubunu rahatça taşıyabilir ve kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Ayrıca bu ürün, minderleriyle birlikte gelmektedir...

Ürün Özellikleri:

2 adet tekli koltuk 64x49x80 cm.
1 adet uzun koltuk-sofa 160x48x81 cm.
1 adet orta cam sehpa 108x59x45,5 cm.

Kahve keyfiniz renklensin...

Kahve keyfiniz Sunfun Bistro Rattan Masa ve Sunfun Rattan Sandalye ile renklensin. Rattan sağlamlığı cam şıklığıyla buluşuyor. Ergonomik boyut sayesinde bahçe, balkon ve teras gibi her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sağlam metal ayakları ve 70 cm camlı masa üstü ile yıllarca eskimeden kullanabileceğiniz bir ürün. Sandalye ise, Rattan malzemesi sayesinde kolay taşıma, kullanma ve temizleme imkânı sağlıyor. 

Ürün Ölçüleri (Masa): 60x60x72 cm.
Ürün Ölçüleri (Sandalye):
53x60x78 cm.

Bahçenizde ahşap şıklığı!

Sunfun Square Masa ve Sandalye Seti geniş ve rahat tasarımı ile bahçe keyfinize keyif katacak. Ergonomik boyutu sayesinde balkonlarda da kullanılabilir.

Ürün Ölçüleri: 1 adet masa 90x90x72 cm. 4 adet sandalye 66x49x86 cm.

Bahçe dediğin salıncaksız olur mu?

Bu yazın modası Sunfun Rattan Salıncak! Bahçenizde, balkonunuzda, terasınızda veya uygun gördüğünüz her yerde kullanabileceğiniz üzerinde keyifli okuma ve dinleme saatleri yapabileceğiniz ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz 3 kişilik bir ürün. Rattan yapısı ile güneşten (UV ışınları) ve sert hava koşullarından etkilenmez. Rahatça taşıyabilir ve kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Ayrıca bu ürün, minderleriyle birlikte gelmektedir...

Ürün Ölçüleri: 197x120x167 cm.

Bahçe çadırında keyifli sohbetler...

Sunfun Gazebo Rattan Parti Çadırı, 300x300 cm eni ve boyu, sağlam alüminyum çerçevesi ile bahçeniz için ideal olacaktır.

Hava değişimlerine, güneşin zararlı etkilerine (UV ışını) ve sert hava koşullarına dayanıklı rattan yapısı ile uzun süre kullanabileceğiniz, bahçeniz için vazgeçilmez olacak bir ürün.

Ayrıca yan panelleri sayesinde sizi sinek ve sivrisineklerden koruyarak yaz akşamlarının keyfini doyunca çıkarabilmenize de yardımcı olacaktır.

Bahçe sulamayı bir eğlenceye dönüştürün...

Bahçe sulama işini hem kolay hem de eğlenceli bir hale getirecek Neptun Hortum Arabası.

20 metrelik hortum seti ile bahçenizdeki bütün köşelere kolayca ulaşabilir, sulama işlemini sorunsuz halledebilirsiniz. Bahçenizi sularken hortum kıvrılması, hortumun olmadık yerlere takılması veya çamurlanması gibi zaman kaybettirici ve sizi zorlayacak durumlara son verecek. Zahmetsiz ve temiz bir sulama işlemi yapabilmek adına işinizi kesinlikle kolaylaştıracak bir ürün.

Çim biçmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı...

Gardena Elektrikli Çim Biçme Makinesi çim biçme işlemini kolayca halleder, size de biçilmiş çimlerinizin keyfini sürmek kalır.

1200W gücü, 32 cm kesme genişliği, 29lt torba hacmi, 20-60mm kesme yüksekliği (5 aşama), 8,5 kg gibi kolay taşımaya uygun ağırlığı ile bahçeniz için ideal olacaktır.

Bahçelerin olmazsa olmazı...

Kingstone Sırlı Seramik Mangal ile bahçe keyfiniz ikiye katlansın! Paslanmaz çelik yapısı, termostatlı haznesi, 2x38 cm çapında pişirme haznesi ile keyifli bir pişirme deneyimi yaşayacaksınız.

Kingstone Sırlı Seramik Mangal ile bahçe ve balkonunuzda kolayca mangal yapabilir, sevdiklerinizle keyifli saatler geçirebilirsiniz. Kullanışlı ve sağlam yapısı ile uzun yıllar kullanabileceğiniz benzersiz bir ürün.

Gelin bahçenizi aydınlatalım...

Siyah ve Beyaz renk seçenekleriyle Laterna Serisi... Bahçe Aplik, Sarkıt, Babüstü ve Yol Aydınlatma modelleriyle bahçenizin istediğiniz köşesinde keyifle kullanabilir, bahçenizi dilediğiniz gibi aydınlatabilirsiniz. Ayrıca bu ürün, 7W LED Ampul ile birlikte gelmektedir...

Ürün Özellikleri : E27 duy, Max:60W,

Yaz güneşinden akşam da faydalanın...

Solar saplama bahçe aydınlatma ile bahçenizin her köşesini dilediğiniz gibi aydınlatabilir, bahçenize bambaşka bir hava katabilirsiniz.

Ürün Özellikleri: 35 cm, 1xBeyaz led

Bahçe dünyasına dair aradığınız her şeyi bulabilir, BAUHAUS'un birbirinden avantajlı fırsatlarını ilk siz öğrenebilirsiniz.

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!