• Hürriyet Twitter

Bayram tatilinizi nasıl alırdınız?
Bayramı moduna göre geçirmek isteyenler için muhteşem tatil fırsatları!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Kurban bayramına sayılı günler kaldı! Yılın tüm yorgunluğunu üzerinizden atmak, doyasıya bir tatil yapmak için harika bir fırsat var önünüzde. Peki bu tatili nasıl değerlendirmek istediğinize karar verdiniz mi? Akdeniz ve Ege’nin muhteşem ikliminde biraz dinlenmek mi yoksa yurt dışında yeni yerler keşfetmek mi istersiniz? Ya da kapsamlı bir kültür turuna katılmak mı yoksa uzun bir gemi seyahati ile kendinizi mavi sulara bırakmak mı size daha cazip geliyor? Her moda uygun, birbirinden avantajlı tatil fırsatlarnı sizin için bir araya getirdik…

Ben dinleneyim, her şey ayağıma gelsin diyenlere...
HER ŞEY DAHİL OTELLER

Dünya mutfaklarından lezzetli yiyecekler tadabileceğiniz, aktiviteleri ile gün boyu eğlenebileceğiniz, denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz her şey dahil 5 yıldızlı oteller ile bu bayramda hak ettiğiniz tatili yaşayabilirsiniz. Otellerin hizmet konseptleri arasında en çok tercih edilenlerden biri olan her şey dahil oteller, misafirlerine birçok hizmet ve aktiviteyi ücretsiz olarak sunuyor.

Rotanızı, Türkiye’nin en popüler tatil beldelerinin yer aldığı Ege ve Akdeniz kıyılarına doğru çevirerek istediğiniz tatile kavuşabilirsiniz. Mavi bayraklı plajları ve muhteşem tatil köyleriyle Kemer, eşsiz doğası ve deniziyle Belek, Türkiye’nin en uzun kumsalına sahip Lara ve birbirinden güzel koylarıyla Bodrum, Akdeniz ve Ege’de muhteşem bir deniz tatili yapabileceğiniz beldelerin başında geliyor… Eğer böyle bir tatil planlıyorsanız, uçak biletinizi aldıktan sonra otel transfer işlemlerini de ayarlamayı unutmayın!

Kurban bayramında Her şey Dahil Otellere özel avantajlı tatil fırsatlarını incelemek ve rezervasyon yapmak için burayı tıklayın!

Eğlencenin dibine vurmak ve tatilini müzikle taçlandırmak isteyenlere...
GALA PROGRAMI OLAN OTELLER

Tatilde eğlenceye doymak, bayramı en sevdiğiniz sanatçıların sahne performansları eşliğinde gerçek bir 'bayram' gibi geçirmek istiyorsanız sizin için en uygun tatil rotası, gala programları olan oteller gibi görünüyor. Özellikle Kıbrıs ve Antalya bölgesinde yer alan oteller, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sibel Can, Muazzez Ersoy, Demet Akalın, Serdar Ortaç gibi birbirinden ünlü sanatçıya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Eğer tatil için Kıbrıs’ı düşünüyorsanız, Kıbrıs uçaklı avantajlı paketleri tercih ederek rüya gibi bir tatili çok daha uygun bir fiyata getirebilirsiniz. Ancak sanatçı programlı otellere yoğun ilgi olduğundan rezervasyon için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Rezervasyon yaparken fiyatlara gala programının da dahil olup olmadığını mutlaka önceden araştırın!

Kurban bayramında Gala Programı Olan Otellere özel avantajlı tatil fırsatlarını incelemek ve rezervasyon yapmak için burayı tıklayın!

Bir sebep için gelen, bin sebep için gezenlere...
YURT DIŞI TURLARI

Yurt dışında bir tatil gerçekleştirmeye karar verdiyseniz, pek çok heyecan verici ve keyifli yurt dışı turu seçeneği ile karşılaşabilirsiniz. İster Avrupa'da, ister Amerika'da, isterseniz Asya kıtasında bir ülke seçerek tatilinizi kusursuz yaşamak sizin elinizde. Özellikle bayram tatili döneminde gerçekleştirilen indirimler ile bütçenize en uygun tatili bulup, dinlence ve eğlencenin tadına doymanız mümkün. Yurt dışı seyahatinizde vize işlemlerine vakit ve bütçe ayırmak istemiyorsanız ya da vize işlemleri için geç kaldığınızı düşünüyorsanız Tayland, Balkanlar, Fas gibi vizesiz yurt dışı turlarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca Kıbrıs turları da vizesiz ve pasaportsuz yurtdışı imkanı sunuyor.

Kurban bayramında Yurt dışı Turlarına özel avantajlı tatil fırsatlarını incelemek ve rezervasyon yapmak için burayı tıklayın!

Gizli kalmış doğal güzelliklerle ve kültürle buluşmak isteyenlere...
KÜLTÜR TURLARI

Dövizin yükselmesi yurt dışı tatil planlarınızı etkilediyse veya bu yıl deniz ve otel tatili yapmak istemiyorum diyorsanız, her yıl ertelediğiniz kültür turlarından birini gerçekleştirmek için en doğru zaman! Batı Karadeniz, Yedigöller, Kapadokya, Göbeklitepe, Zeugma, Edirne, ve çok daha fazlası... Kültür turları, doğudan batıya, kuzeyden güneye tam bir kültür coğrafyası olan bu toprakların sırrını keşfetmek isteyen gezginler için büyük avantajlar sağlıyor.

Dünya mimarisinde iz bırakmış tarihî yapılar, yüzlerce yıl boyunca hüküm süren medeniyetlerin ölümsüz eserleri, UNESCO koruma listelerine girmeyi başarmış doğa harikaları ve birbirinden güzel eserleri sergileyen müzeleriyle tam bir kültür turizmi cenneti olan ülkemizde 159 TL’den başlayan fiyatlarla benzersiz bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kurban bayramında Kültür Turlarına özel avantajlı tatil fırsatlarını incelemek ve rezervasyon yapmak için burayı tıklayın!

Yurtdışında birden çok yer görmek isteyen ama bavulunu devamlı açıp, toplamak istemeyenlere...
GEMİ TURLARI

Dünyayı gezmek, farklı ülkeler görmek ve denizin keyfini çıkarmak isteyen tatilciler için gemi turları, en ideal seçenek konumunda… Açık denizde farklı seyahat rotaları ile tatil yapmaya dayanan gemi turları ile birden fazla destinasyonu tek seferde ziyaret edebilir, denizin huzur verici atmosferinde dinlenmenin keyfini sürebilirsiniz. En çok tercih edilen rotaların başında Yunan adaları geliyor. Bu turlar ile Akdeniz’deki Patmos, Girit, Santorini, Atina, Mykonos gibi pek çok limanı gezebilirsiniz.

Ayrıca, ‘vizesiz seyahat’ izni olan özel gemiler sayesinde sadece 60 euro bedel ödeyerek Türkiye ile vize uygulaması olmayan Yunan adalarına da vizesiz seyahat yapabilirsiniz. Gemi seyahatlerinizde ‘her şey dahil’ konaklama seçeneklerini seçerek bu eşsiz tatili çok daha avantajlı fiyatlarla geçirebileceğinizi unutmayın!

Kurban bayramında Gemi Turlarına özel avantajlı tatil fırsatlarını incelemek ve rezervasyon yapmak için burayı tıklayın!

Kurban Bayramı'na özel avantajlarla aradığınız tatil tatilsepeti.com'da!

Aradığınız tatil için en avantajlı tatil seçenekleri en avantajlı fiyatlarla tatilsepeti.com'da!

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!