5 maddede hayatınızı

iyileştirmek için yapmanız gerekenler

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Türkiye Finans Katılım Bankası katkılarıyla...

Şehirli insanın kafasında her daim olan sorular; daha iyi bir yaşam için neler yapmalıyım, hayatımı nasıl kolaylaştırırım? Mutsuz olmaya yatkın bünyelerimiz güneşin gitmesi, sokakların sonbahar karanlığına bürünmesiyle neşesini biraz daha kaybetti. Ama artık silkinme vakti geldi! Günlük hayatınızda yapacağınız bu minicik şeylerle kendinizi çok daha mutlu hissedecek, hayatın tadını keşfedecek, yaşamınızı iyileştireceksiniz. Denemesi bedava:)

İşe kendinizden başlayın

Kendinizi sevmeyi başarırsanız hayatınızı tamamen değiştirebilirsiniz. Kendinize karşı her zaman dürüst olun. Çünkü kabul ettiğiniz her şey kendinize olan güveninizi arttıracaktır. Hayatı, başkalarını ve kendinizi en doğal haliyle sevin.

Huzur veren insanlarla vakit geçirin

En çok aradığınız duygu bu değil mi? Huzur... Birisinin yanında huzur buluyorsanız o kişiyle paylaşımlarınızı artırın. Sizi yargılamayan, köstek değil her durumda destek olan o süper insanı kucaklayın. 

Yardım edin

Zor durumda kalmış bir hayvanı hayatınızın sonuna kadar sahiplenin. Ya da sadece onu doyurup, başını sevin. Başka hayatlara dokunduğunuz zaman kendinizi o kadar iyi hissedeceksiniz ki...

Daha çok gülümseyin

Gülümsediğiniz zaman vücudunuz mutluluk hormonu salgılar. Gülmek mutluluğu, mutluluk ise gülümsemeyi getirir. Ne güzel bir döngü değil mi?:) Güne beş dakika gülümseyerek başlayın ve bu döngüyü hemen yakalayın. 

Stresi azaltın, doğayla barışın

Günlük hayatın koşuşturmasından uzaklaşın, çimlerde uzanın, ağaçlara dokunun, sık sık doğa yürüyüşleri yapın. İşler sizi sıktığında derin derin nefes alın ve sadece başınızı yukarı çevirip gökyüzünü izleyin.

Seyahat edin, kitap okuyun, spor yapın ama vaktinizi banka sırasında harcamayın:)

Siz mutlu olmaya, yaşamdan keyif almaya bakın; bankacılık işlemleriniz için saatlerce beklemeyi de bir an önce bırakın. Türkiye Finans’ın Mobil Bankacılık hizmetleri siz ister seyahatte olun, ister doğada sadece bir tık uzağınızda! Mobil Şube uygulamasından; katılma hesabı açabilir, hisse senedi, döviz, altın işlemlerinizi gerçekleştirebilir, hesap ve kartlarınızın hareket ve detaylarını görüntüleyebilir, para transferi yapabilir, faturalarınızı ödeyebilir, GSM TL yüklemesi gibi birçok bankacılık işlemini anında gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi ve daha fazlası için tıklayın!

Mobil şubenizi App Store ile indirmek için QR kodu okutun

Mobil şubenizi Google Play ile indirmek için QR kodu okutun