Kermesin geliri Gülpınar Yatılı Bölge Ortaokulu'ne destek oldu

Güncelleme Tarihi:

Kermesin geliri Gülpınar Yatılı Bölge Ortaokulune destek oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 16:22

Kermesin geliri Gülpınar Yatılı Bölge Ortaokulu'ne destek oldu

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Doğa Okulları tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelir, Ayvacık'taki Gülpınar Yatılı Bölge Ortaokulu'na yaptırılacak Bilişim Teknoloji Sınıfı için bağışlandı. Kermesten elde edilen gelir, açıklanmadı.

Çanakkale Doğa Okulları Okul Aile Birliği, tarafından okul kantininde kermes düzenlendi. Kermese başta öğrenciler olmak üzere öğretmenler de destek verdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen kermeste, Okul Aile Birliği üyelerinin evlerinde yaptıkları yiyecekler satışa sunuldu. Kısa sürede destek için düşünülen para toplandı. Kermesten elde edilen gelir, açıklanmadı. Özel Doğa Okulları Ortaokul Müdürü Yasemin Yıldız, Doğa Okulları Okul Aile Birliği Başkanı Özge Dağgeçen ve üyeleri, daha sonra Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş'in de katılımıyla Gülpınar Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret edip, toplanan parayı burada yaptırılacak Bilişim Teknolojisi Sınıfı için harcanmak üzere okul müdürü Nuh Yılmaz Arıoğlu'na teslim etti.

Gülpınar Yatılı Bölge Ortaokulu Otkul Aile Birliği tarafından, katkıları nedeniyle Özel Doğa Okulları Okul Aile Birilği üyelerine teşekkür plaketi verildi.

Burak GEZEN / ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!