Keremcem - Ezgi Asaroğlu aşkı | Ezgi Asaroğlu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Keremcem - Ezgi Asaroğlu aşkı | Ezgi Asaroğlu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 11:02

Oyuncu Seda Güven'le evliliğini 4 ay önce bitiren şarkıcı Keremcem, 'O Hayat Benim' dizisindeki rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu ile yaşadığı aşkı itiraf etti. Keremcem, Ezgi Asaroğlu ile aşkını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla ilan etti. Keremcem kimdir? Ezgi Asaroğlu kimdir?

Haberin Devamı

Keremcem, Ezgi Asaroğlu ile aşkınısosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla ilan etti. Seda Güven’le evliliğini geçtiğimiz Ağustos ayında sonlandıran Keremcem, “O Hayat Benim” dizisinden rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu ile yaşadığı aşkı itiraf etti.

Set arkadaşları önceki gün Keremcem'e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Doğum gününde Asaroğlu ile çekilen fotoğrafınısosyal medya hesabından paylaşan Keremcem takipçilerini de şaşırttı.

Keremcem - Ezgi Asaroğlu aşkı | Ezgi Asaroğlu kimdir


KEREMCEM KİMDİR?

Keremcem - Ezgi Asaroğlu aşkı | Ezgi Asaroğlu kimdir

Gerçekte 28 Aralık 1977, resmi kayda göre ise 5 Ocak 1978 tarihinde Milas’ta doğdu. İlköğrenimini Milas Sakarya İlkokulu’nda gördü. İzmir Özel Fatih Koleji’ndeki ortaöğreniminden sonra Muğla Turgutreis Lisesi’nden 1995 senesinde mezun oldu. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2003’te mezun oldu. Gitar çalmaya lise yıllarında başladı, sözü ve müziği kendisine ait ilk bestesi olan ve ilk albümünde de yer alan “Elimde Değil” şarkısını 1996’da Ankara'da yaptı.

Haberin Devamı

Daha sonra üniversite yıllarında tanıştığı arkadaşı Yunus Adak’la beste çalışmalarına devam etti. 2001’de Yonca Evcimik’in teşvikiyle İstanbul’a geldi. Yine O’nun vasıtasıyla 2004’te Aykut Gürel’le çalışmaya başladı. 2004’te ilk albümü Eylül, İremrecords etiketiyle piyasaya çıktı. “Nerelere Gideyim”, “Pardesü”, “Ağlayalım Beraber”, “Aşk Oyunu” gibi sevilen şarkılarını içeren bu albüm ona “Popsav” ve “Altın Kelebek”ten “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı” ödüllerini getirdi.

Aynı sene TRT’de yayınlanan tv filmi “Kerem İle Aslı”nın “Kerem”i oldu. 2005 senesinde onu daha büyük kitlelere tanıtan “Aşk Oyunu” dizisinin “Sarp”ı oldu. Aynı sene Seden Gürel’le düet albümleri “Maia”yı çıkarttılar, Sezen Aksu-Özdemir Erdoğan’ın sevilen şarkısı “Küçük Bir Aşk Masalı”nı yeniden yorumladılar.

“Aşk Bitti” albümü ile “Kral Müzik Ödülleri”nde “En İyi Erkek Sanatçı” seçildi. Bir “Walt Disney” yapımı olan “High School Musical 2“ filminin soundtrack albümünde iki şarkı seslendirdi ve bu albümden “İçimdeki Müzik Sensin” video klibi Almanya, ABD ve birçok ülkede gösterildi.

Haberin Devamı

2009 3. solo albüm “Dokun”u yine İremrecords etiketiyle Aykut Gürel prodüktörlüğünde çıkardı. Daha albüm çıkmadan “Kita”yla birlikte seslendirdikleri ve müzik kanallarında uzun süre 1 numarada kalan “Hayallerin Peşinde” isimli video klip, 3D animasyon bir karakterle gerçek görüntünün beraber kullanılması açısından Türkiye’de bir ilk oldu. Albümün 2. klibi “Sana Ferrari Gerekti” isimli şarkıya çekildi.“En iyi Orkestralı Video (Sana Ferrari Gerekti” gösterilerek 2009'ün en iyi videoları arasında gösterildi. İstanbul, Anadolu, Almanya, Kıbrıs ve Azerbaycan’da 170’in üzerinde konser verdi.

2009 senesinde“İmtihan” adını taşıyan ve uzun süre listelerdeki yerini koruyan ilk klibin ardından “ Son Bir Kez /Ağustos Böcekleri ” ile bir kez daha ekranlarda sevenleriyle buluştu. “Yutkunamıyorum” ve “Neden Geldin” isimli şarkılara çekilen diğer iki klip ise yayınlanmaya hazır bir şekilde sıralarını bekliyor. “Yutkunamıyorum” Keremcem askerden döndükten sonra ekranlarla buluştu.Kış aylarında iddialı bir dizi projesiyle ekranda olacağını söyledi.05-08-2010 perşembe günü FOX'ta “Keskin Bıçak” adlı dizide konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Haberin Devamı

Sanatçı müzik kariyerini çıkardığı 2011 yılında çıkardığı Hayata albümü ile sürdürmektedir. Keremcem, 2014 yılında Oyuncu Seda Güven ile Paris'te evlenmiştir.

EZGİ ASAROĞLU KİMDİR?

Keremcem - Ezgi Asaroğlu aşkı | Ezgi Asaroğlu kimdir

Ezgi Asaroğlu,18 Haziran 1987 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Türk sinema ve TV oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'nda lisans yapan oyuncu, ilk çıkışını 2004 yılında aynı zamanda ilk TV deneyimi olan "Bir Dilim Aşk" adlı dizi ile yaptı.

Takip eden yıllarda kariyerine çeşitli dizi (Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece...) , kısa metraj film (ödüllü What's Love Doing in the Mountains) ve reklam projeleriyle devam eden oyuncunun ilk sinema tecrübesi, 2007 yılında çekilmeye başlanan Avusturya-Fransa ortak yapım ödüllü film For a Moment Freedom (2008) ile oldu. 30 uluslararası ödülü olan filmde canlandırdığı karakterle yurtdışında da başarı kazanan, birçok sinema eleştirmeni ve yazarının dikkatini çeken Ezgi Asaroğlu, filmin 2010 Oscar Ödülleri için Avusturya’nın Oscar aday adayı olması ile kariyerine artı kattı. Asaroğlu, “Kampüste Çıplak Ayaklar” ve "Acı Aşk" filmlerinin ardından, En Mutlu Olduğum Yer filmi ile bir kez daha beğeni topladı. Leyla ile Mecnun dizisi sonrasında Yağmurdan Kaçarken dizisiyle televizyon ekranlarında; Aşk Kırmızı , Cennetten Kovulmak , Sağ Salim 2 gibi sinema filmleriyle de beyazperdedeki yerini korudu. Aşk Kırmızı filmiyle oyunculuğuna dair aldığı övgüler artarken, başrolünü üstlendiği bir diğer film Cennetten Kovulmak da 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde "En iyi film Ödülü"nü aldı.

En son sinema filmi Sağ Salim 2 gişedeki başarısına devam ederken, ünlü oyuncu O Hayat Benim adlı yeni dizisinin çekimlerine başladı. Dizi, her Pazar 19:30'da Fox ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam etmekte.

BAKMADAN GEÇME!