Kepez'in minikleri Cumhuriyeti kutladı

Güncelleme Tarihi:

Kepezin minikleri Cumhuriyeti kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2016 13:51

 Kepez'in minikleri Cumhuriyeti kutladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin Nasreddin Hoca Gündüz Bakım Evi ve Kreşi, Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

Kreş binası bahçesindeki etkinlikte kırmızı beyaz elbise giyen, göğüslerine Atatürk'ün fotoğrafı yapıştıran ve ellerinde Türk bayrağı olan çocuklar, 10. Yıl Marşı'nı söyleyerek ve Türkiye haritası koreografisi yaparak Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Etkinliğe katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve eşi Ayşe Tütüncü, kreşte okuyan kızları Zeynep Hatice'nin ve çocukların etkinliğini gururla izledi.

Başkan Tütüncü, Antalyalıların Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak, şunları söyledi:

“Cumhuriyeti geliştirmek ve ileriye götürmek için hepimiz çok çalışmalıyız. Hepimiz çok çalışarak ve gayret göstererek ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız. Cumhuriyet, bizden bunu bekler. Cumhuriyet, bizden 100 yıl hedeflerini gerçekleştirmemizi bekler. Cumhuriyet, bizden şehrimizi, ülkemizi, insanlarımızı ve milletimizi 2023'e güçlü bir şekilde taşımayı ister. İnşallah bu Cumhuriyet Bayramı'nda bu duygu ve düşüncelerimizin daha da derinleşmesini ve güçlenmesine vesile olur. Antalyalıların Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyorum. Ülkemize aydınlık yarınlar diliyorum."

Başkan Hakan Tütüncü konuşmasının ardından Cumhuriyet Bayramı anısına çocuklarla anı fotoğrafı çekildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!