Kepez'in Genç Kramponları şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Kepezin Genç Kramponları şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 14:05

Kepez'in Genç Kramponları şampiyon

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesispor Kulübü U15 takımı, play-off mücadelesinde Yolspor'u yenerek Antalya Şampiyonu oldu.

Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi sayesinde altyapıya kazandırılan genç yetenekler başarıdan başarıya koşuyor. Kurulan altyapı takımlarında müsabakalara çıkan genç yetenekler, düzenlenen amatör lig müsabakalarında gelişimlerine katkı sağlıyor ve geleceğe emin adımlarla ilerliyor. 2003-2004 doğumlu sporcuların oluşturduğu Kepez Belediyespor U-15 takımı, sezon boyunca gösterdiği üstün performans ile play-off oynamaya hak kazandı. Yolspor ile oynadığı mücadeleyi 3-1 kazanarak Antalya Şampiyonu olan Kepez'in genç yetenekleri, 16 Mayıs'ta başlayacak Türkiye Şampiyonası grup maçlarında oynayacak.

Teknik Direktör Ramazan Kafes, “Kepez Belediyespor'un A takımına sporcu yetiştirmek asıl görevlerimizden birisi. Yetenek taramalarından seçtiğimiz çocukların böylesine başarılar elde edeceğini biliyorduk. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek. Kepez'de yetişen genç yetenekler bir gün Türkiye'nin yıldız sporcuları olacak" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!