Kepez'e yeni spor salonu

Güncelleme Tarihi:

Kepeze yeni spor salonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 13:24

Kepez'e yeni spor salonu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin batı yakasındaki okullarda eğitim gören öğrencilerin spor salonu isteğini, Gülveren Mahallesi'nde karşılayacaklarını söyledi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eğitim projesi 'Kepez'de Gençlik Buluşmaları' kapsamında Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile okulun konferans salonunda düzenlenen söyleşide bir araya geldi. Başkan Tütüncü, yaklaşık 1 saat süren söyleşide öğrencilerin kent ve yaşamla ilgili fikirlerini dinledi, sorularını cevaplandırdı.
Söyleşide öğrenciler spor salonu taleplerini Başkan Tütüncü'ye illeti. Başkan Tütüncü, okulun bulunduğu Yeşilyurt Mahallesi'ne komşu Şafak Mahallesi'ndeki Yıldırım Bayezid İlkokulu'nun bahçesine çadır tarzı spor salonu yaptıklarını hatırlattı. Bu salonun ihtiyacı karşılamakta yetersiz kaldığına değinen Başkan Tütüncü, "İlçemizin batısında bir spor salonu yapımına ihtiyaç var. Okul alanları içerisinde bu tesisi yapabileceğimiz bir yer yok. Gülveren Mahallesi'nde riskli alan ilan edilen 65 bin 911 metrekarelik gecekondu bölgesinde kentsel dönüşüm çalışması yapacağız. O bölgeye konut, kütüphane ve okul yapacağız. Oldukça geniş olan okul alanının içerisine spor salonu yapmaya söz veriyorum. Spor salonunu, okulunuza yürüyüş mesafesindeki bir alana inşa edeceğiz" dedi.
Başkan Tütüncü, söyleşinin sonunda öğrencilere Anadolu Oyuncak Müzesi giriş bileti hediye etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!