Kepez'e 2'nci olimpik havuz

Güncelleme Tarihi:

Kepeze 2nci olimpik havuz
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:55

Kepez'e 2'nci olimpik havuz

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi tarafından Fabrikalar Mahallesi'nde yapımına başlanılan açık yüzme havuzu ve sosyal tesis tamamlandı.
Fabrikalar Mahallesi Fikri Erten Caddesi'nde 7 dönümlük alanda 3 Eylül 2015'te temeli atılan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin yapımı tamamlandı. Tesiste, 8 kulvarlı 1200 metrekarelik yetişkin havuzu, çocuk havuzu, 360 metrekarelik sosyal tesis, havuz başı sosyal etkinlik alanı ve 2 adet kafe bulunuyor. Tesiste, sosyal etkinlikler ve düğünler de yapılabilecek.
Açık yüzme ve sosyal tesis projesine ilave olarak çocukların talebi üzerine kaykay pisti de eklendi. Otoparkın da bulunduğu tesiste, oturma alanları, çocuk oyun parkı, açık hava spor aletleri de yer alıyor. Tesis 2 milyon 77 bin lira mal oldu.
'KEPEZLİLERİ YÜZME SPORU İLE BULUŞTURUYORUZ'
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tesisleri yaparken en önemli hedeflerinin çocuklara, gençlere eğlenebilecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri bir tesis kazandırmak olduğunu ifade etti. Kepez'de, yüzme bilmeyen kimsenin kalmaması için çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Tütüncü, "Antalya'da, iklim şartları nedeniyle açık yüzme havuzu, yaklaşık 8-9 ay kullanılabiliyor. Dolayısıyla burada 8-9 ay boyunca Kepezlilere yüzme öğretebileceğimiz, yüzme sporu ile buluşturabileceğimiz bir tesis kazandırdık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!