Kepez'den ücretsiz YKS deneme sınavı

Güncelleme Tarihi:

Kepezden ücretsiz YKS deneme sınavı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 12:41

Kepez'den ücretsiz YKS deneme sınavı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, lise son sınıf ve mezunlar için açtığı ücretsiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kurslarının ardından Teomanpaşa Kurs Merkezi'nde ücretsiz deneme sınavı düzenliyor.

Kepez Belediyesi, açtığı ücretsiz YKS kurslarıyla birçok öğrenciye üniversite kapılarını aralıyor. Eğitime önem veren Kepez Belediyesi, ücretsiz YKS kurslarının ardından şimdide üniversite sınavına girecek adaylar için ücretsiz deneme sınavı düzenliyor. Kepez Belediyesi tarafından düzenlenecek YKS deneme sınavına isteyen her aday ücretsiz katılabilecek.

BAŞVURULAR TEOMANPAŞA KURS MERKEZİ'NE

YKS deneme sınavına girecek adaylar için Kepez Belediyesi 4 ayrı tarihte, 4 farklı sınav düzenleyecek. YKS deneme sınavının ilki 24 Şubat'ta (cumartesi) gerçekleştirilecek. YKS 1. deneme sınavına girecek adayların 1-17 Şubat, 24 Mart Cumartesi yapılacak sınav için 1-17 Mart, 28 Nisan'daki deneme sınavı için 1-21 Nisan ve 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek sınav için 1-18 Mayıs tarihlerinde Kepez Belediyesi Teomanpaşa Kurs Merkezi'ne başvuruda bulunmaları gerekiyor. YKS deneme sınavına katılmak isteyen adaylar 339 73 12 nolu numaradan Teomanpaşa Kurs Merkezi'ne ulaşabilecek.

Mezunların da katılabildiği kurslar hafta içi 09.00 ile 16.00 saatleri arasında, lise son sınıf öğrencileri için ise 17.00 ile 20.00 saatleri arasında yapılıyor. 6 sınıfın yer aldığı Teomanpaşa Kurs Merkezi'nde 600 öğrenci YKS hazırlık kurslarına katılıyor. Kurs merkezindeki etüt salonu da öğrencilerin kurs saatlerinden arda kalan zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmelerini sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!