Kepez'den bir okula daha bilişim sınıfı

Güncelleme Tarihi:

Kepezden bir okula daha bilişim sınıfı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 12:36

Kepez'den bir okula daha bilişim sınıfı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Karatay Anadolu Lisesi'ne de bilişim sınıfı kazandırdı. Başkan Tütüncü, liselilere farklı düşünmeleriyle, fark oluşturabileceklerini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 50 okula bilişim sınıfı projesi kapsamında Karatay Anadolu Lisesi'ne de bilişim sınıfı armağan etti. Karatay Anadolu Lisesi bilişim sınıfı açılışına belediye bürokratları, meclis üyeleri, muhtarlar ve öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bilişim sınıfı açılış töreninde öğrencilere farklı düşünmekle kazanım sağlayacaklarını anlatan Başkan Tütüncü, her yeni gelişimin o toplumu oluşturan fertlerin içindeki bireysel değişimle doğru orantılı olduğunu vurguladı.

Modern dünyada faklı olanların kazandığını anlatan Tütüncü, dünyadaki gelişmeye ayak uydurmak için okullara bilişim sınıfı açmanın yeterli olmayacağı düşüncesiyle kodlama eğitim merkezi kurduklarını hatırlattı. Kodlama dilini öğrenmenin yabancı dil bilmek kadar önemli olacağı bir çağa girdiklerini belirten Tütüncü, başkalarından farklı olmak için öğrencilerin kendini iyi yetiştirmesi gerektiğini söyledi.

Tütüncü konuşmasının ardından hayır duaların okunmasıyla açılış kurdelesini kesti. Açılışı yapılan bilişim sınıfını inceleyen Başkan Tütüncü, tüm cihazların çalışıp çalışmadığını sordu. Bu cihazlardan öğrencilerin istediği kadar faydalanmasını isteyen Tütüncü, bilgisayarların bozulması halinde yenisini verebileceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!