Kepez'de Yeni Yıla Merhaba Konseri düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Kepezde Yeni Yıla Merhaba Konseri düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 13:52

Kepez'de Yeni Yıla Merhaba Konseri düzenlendi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Merkez’e bağlı Kepez Beldesinde CHP’li Kepez Belediyesi Berceste Türk Sanat Müziği Korosu tarafından '2017 Yeni Yıla Merhaba' konseri düzenlendi.

Kepez Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen '2017 Yeni Yıla Merhaba' konseri ile Arjantin Tango Okulu’nun hazırlamış olduğu Tango Dans Gösterisi izleyenleri büyüledi. Konseri, Kepez Belediye Başkanı CHP'li Ömer Faruk Mutan ile Meclis üyeleri de izledi.

Konser sonunda konuşan Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, Berceste’nin 6’ncı yılında ilk defa Kepezlilerle bu sahnede buluştuğunu söyledi. 10 Ocak tarihinde yapılması planlanan yeni yıl konserini şehit haberinden dolayı ertelediklerini ifade eden Mutan, “İsterseniz bu konseri de sevgili Şehit Astsubay Kıvanç Kaşıkçı'ya adayalım. Yaşam kendi gerçekliği üzerinden devam etmeli, toplumsal anlamda depresif bir noktada olmamalıyız diye düşünüyorum. Yaşam bütün değerleri ile solunacak. Yok öyle teslim olmak. Teröre, anarşiye ve katliamlara teslim olmak yok. Bu ülke laik, cumhuriyet, demokratik ve hukukun üstün olduğu bir devlet olarak yaşayacak. Konsere katılan tüm konuklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından konser koro ekibine çiçek takdimiyle sona erdi.

Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!