Kepez'de temizlik işçilerine zam

Güncelleme Tarihi:

Kepezde temizlik işçilerine zam
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 15:22

Kepez'de temizlik işçilerine zam

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli taşeron işçilerle bir araya geldiği yemekte, zam ve ikramiye sözü verdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki şantiyesindeki yemeğe Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve meclis üyeleri katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çeşitli zamanlarda Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çalışanlarıyla bir araya gelerek, onlarla sıcak bir sofrayı paylaştıklarını söyledi.

Belediye çalışanlarıyla özel bir ortamı paylaşmayı ve onlarla yol arkadaşı olmayı yönetim anlayışlarının merkezine yerleştirdiklerine işaret eden Başkan Tütüncü, “Çalışanlarımızla hiçbir zaman başkancılık oynamadım. Her zaman personelimizin arkadaşı, dostu olmayı hedefledim. Eğer bugün Kepez'in dört bir tarafında belediyemizden yüzde 80'ler seviyesinde bir memnuniyet varsa bu başarı aile mantığı ile işe yaklaşmamızın neticesinde olmuştur" dedi.

24 SAAT TERTEMİZ BİR KEPEZ

Kepez Belediyesi ile ilgili yapılan memnuniyet analizlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün üst sıralarda bulunduğunu anlatan Tütüncü, "Bizim, 24 Saat tertemiz Kepez sloganımız sadece kuru slogandan ibaret değildir. 24 saat tertemiz bir Kepez, gece-gündüz çalışan işçilerimizin ortaya koyduğu bir başarıdır. Bu başarıdan dolayı müdürlüğümüzün çalışanlarını kutluyorum" diye konuştu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün taşeron işçilerine zam yapılacağını kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, “Katı atık toplama, süpürme hizmet alımı ihalemizden sonra eylül ve ekim ayı gibi yeni dönem sözleşmemizi imzalayacağız. Yenilenen sözleşme döneminde Temizlik İşleri Müdürlüğü'ndeki taşeron çalışanlarımız maaşlarını zamlı ve yüksek alacak. Her işçimize en az 200 TL artı maaş ilavesi yapacağız. Yeni sözleşme ile en düşük maaş 1600 TL olacak. Taşeron çalışanlarımıza Ramazan Bayramı'nda 400 TL, Kurban Bayramı'nda ise 600 TL olmak üzere toplam 1000 TL ikramiye yapacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!