Kepez'de narkorehber semineri

Güncelleme Tarihi:

Kepezde narkorehber semineri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2018 11:38

Kepez'de narkorehber semineri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin sahada çalışan personeline İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Politikası kapsamında 'Narkorehber Eğitim Modülü' semineri verildi. Kepez Belediyesi, uyuşturucu ticareti yapan çetelerin yakalanması konusunda polisle işbirliği yapacak.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, Kepez Belediyesi'nin sahada çalışan personeline 'Narkorehber Eğitim Modülü' anlatıldı. Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün özellikle sahada çalışan personeli katılım gösterdi.

Narkotik Suçlar görevlisi Narkorehber Coşkun Taşkoparan, Kepez Belediyesi personeline İçişleri Bakanlığı Uyuşturucuyla Mücadele Eylem Politikası kapsamında 'Narkorehber Eğitim Modülü'nü anlattı. Özellikle sahada çalışan ve uyuşturucu tuzaklarını kolayca fark ederek kötü niyetli kişileri yakalama konusunda polise destek vermeleri istendi. Bağımlılık, uyuşturucu madde ve bu maddelerin zararları ve mücadele konularının ele alındığı seminerde Narkorehber Taşkoparan, bu çetelerin daha kolay yakalanabilmesi için neler yapılması gerektiğini örneklerle anlattı. Sosyal sorumluluk projelerine desten veren Kepez Belediyesi, düzenlenen seminer ile daha bilinçli bireyler olarak uyuşturucu ticareti yapan çetelerin yakalanması konusunda polisle işbirliği yapacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!