Kepez- Santral'de temel atma töreni

Güncelleme Tarihi:

Kepez- Santralde temel atma töreni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 11:21

Kepez- Santral'de temel atma töreni

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'nde, hak sahiplerine ait blokların duvarları örülüyor. Projenin resmi temel atma töreni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla 6 Haziran'da yapılacak.

Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı devam ediyor. Proje için 1500 kişilik işçi kadrosu çalışıyor. 24 saat esasına dayalı vardiya sisteminin uygulandığı projede hak sahiplerine ait blokların yapımı hızla ilerliyor. 5. kata yükselen blokların duvarları örülmeye başlandı.

Büyükşehir Belediyesi şirketi ANTEPE tarafından yürütülen proje, 261 bin metrekarelik yeşil alanıyla örnek oluşturuyor. Proje bu yönüyle 1950'den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Green Good Design ödülünün de sahibi oldu. Kepez-Santral Projesi, Avrupa Merkezi Uluslararası Danışmalık Komitesi tasarım sektörü liderlerinin jüri üyeliğini üstlendiği ödül programında 20'den fazla ülkeden yeşil tasarımın seçkin örnekleri ile yarışarak Türkiye'nin gururu olmayı başardı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU VE BAKAN ÖZHASEKİ DE KATILIYOR

Kepez-Santral Projesi'nin resmi temel atma töreni de 6 Haziran Çarşamba günü saat 17.00'de gerçekleştirilecek. Temel atma törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!