Kepez çiçek açtı

Güncelleme Tarihi:

Kepez çiçek açtı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 12:29

Kepez çiçek açtı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaza hazırlık çalışmaları kapsamında ektiği mevsimlik çiçekler açtı.

Antalyalıların büyük ilgi gösterdiği Kent Ormanı ve Dokuma Kent Parkı'na, kasım ve aralık aylarında dikilen 120 bin lale soğanı açtı. Beyaz, kırmızı, mor ve sarı renklerdeki laleler, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Antalya kent merkezinin kuş bakışı izlenebildiği ve çam ağaçları içerisindeki Kent Ormanı, lalenin dışında ekilen 15 bin sümbül ile 100 bin menekşe, bellis, çim karanfili, aslanağzı, süs lahanası ve alisyum çiçekleri ise Antalyalılara baharı yaşatıyor.

DOKUMA ÇİÇEK BAHÇESİ

Çam ve servi ağaçların bulunduğu Dokuma Kent Parkı ise renk renk laleleriyle birlikte ekilen 90 bin menekşe, bellis, aslanağzı, çim karanfili, alisyum ve süs lahanası çiçekleriyle ziyaretçilerine doğanın renk güzelliğini sunuyor. Baharın gelişiyle Dokuma Kent Parkı'na ve Kent Ormanı'nı ziyaret eden Antalyalılar, çiçek bahçelerinin keyfini çıkarıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki tüm yeşil alanlara 225 bin mevsimlik içek, 110 bin lale soğanı, 35 bin de sümbül ekti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!