Kepez BSM'ye yeni poliklinik

Güncelleme Tarihi:

Kepez BSMye yeni poliklinik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 15:01

Kepez BSM'ye yeni poliklinik

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Sağlık Merkezi'nde, diş, göz, diyetisyen, psikolog ve fizik tedavi ünitelerinden sonra, Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniği hizmete açtı.

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi bünyesinde açılan Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniğinde hasta kabulüne başlandı. Op. Dr. Perisa Sadıkoğlu Saremi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde, Uzm. Dr. Fuat Bigat ise Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğinde göreve başladı. Hekimlerin ihtiyaç duyduğu hormon cihazı da Kepez Belediye Sağlık Merkezi'nin laboratuvar bölümünde aktif hale getirildi.

Laboratuvarda AST, ALT, ÜRE,kreatinin, ürik asit, açlık kan şekeri, kolesterol, HDL,LDL,direkt ve total biluribin, trigliserit, demir ve demir bağlama, lipaz-amilaz,WBC, RBC,MCHC,HGB,MCV,PLT gibi testlerin yanında, 4 boyutlu ultrason, röntgen ve EKG çekimi, tam idrar, periferik yayma, gaitada gizli kan,CRP, boğaz kültürü, sedimantasyon işlemleri de yapılıyor. Merkezde hizmete giren hormon cihazı ile de FSH, Rubella IGM, HCV, FT4, Anti Hbs, TSH, CMV IGM, Toxo IGM, HbAIC, Toxo IGG, HIV, FT3, Ferritin, LH, Rubella IG, Estadiol, HbsAG, BHCG ve CMV IGG testleri yapılıyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!