Kepez Belediyespor lider

Güncelleme Tarihi:

Kepez Belediyespor lider
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:07

Kepez Belediyespor lider

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - SÜPER Amatör Lig play-off müsabakalarının 7'nci haftasında Kestel Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Kepez Belediyespor, liderliğe yükseldi.

Süper Amatör Lig play-off müsabakalarında Kepez Belediyespor, Kestel Belediyespor'a konuk oldu. Alanya Milli Egemenlik Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdal Çelik, Yazı İşleri Müdürü Muhittin Durmuş ve Kepez Action taraftar grubu izledi. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmada, rakibine göre daha üstün oyun sergileyen Kepez, girdiği birçok pozisyondan yararlanmadı.

75'inci dakikada Akın'ın golüyle 1-0 öne geçen Kepez Belediyespor, savunma hattında kurduğu baskılı oyunla rakibine gol şansı vermedi. Kepez Belediyespor, bu galibiyetle liderliğe yükseldi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, "Aldığımız galibiyet ve sonucunda liderliğe yükselmemiz doğum günümde aldığım en güzel hediyeydi. Saha içerisinde iyi bir mücadele örneği gösteren takımımı tebrik ediyor, BAL yolunda başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Kepez Belediyespor bu hafta evinde Finike Belediyespor'u konuk edecek. Karşılaşma 3 Nisan Pazar günü saat 15.00'da Hasan Doğan Stadyumu'nda oynanacak.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!