Kent Konseyinden Milli Eğitim'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kent Konseyinden Milli Eğitime ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 11:29

Kent Konseyinden Milli Eğitim'e ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u makamında ziyaret etti.

Kent konseyinin yürüttüğü çalışmalar hakkında Altınsoy’a bilgiler aktaran Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce, okul servislerinin trafiği aksatmasının önüne geçmek için alınan tavsiye kararını Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'a verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İnce, "Okul servislerinin okul giriş çıkışlarında okul bahçelerinde stoklanmasını ve öğrencilerin orada minibüslere bindikten sonra sırayla hareket edilmesini talep ediyoruz. Özellikle; Fevzi Paşa, Ziya Gökalp, Selçuk Ortaokulu ve Kızılırmak İlkokulu’nun bulunduğu bölgelerde servisler tüm trafiği kilitliyor. Biz ilk olarak bu konudaki önerimizi size sunmak istedik. Biz, bu konudaki talebimizi ilgili kurum ve kurullara ileteceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise Kent Konseyinin, kent adına önemli bir görevi ifa ettiğini belirterek, "Birçok okulumuz kent merkezinde ve aynı saatlerde giriş çıkışları oluyor. Bundan dolayı da bir trafik tıkanıklığı yaşanıyor. Bu sorunu aşmak için kent merkezinde bulunan liselerin kaldırılması yer bulunması daha iyi olur. Çünkü liselerin şehrin kenarlarında bulunmaları şehrin faydasına olacak" dedi. Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Eryıldız, Ali Dağ ve Yılmaz Susamış da ziyarette hazır bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!