Kendisini bıçaklayan ve babasının cipini kundaklayan kiracılarını bacaklarından vurdu

Güncelleme Tarihi:

Kendisini bıçaklayan ve babasının cipini kundaklayan kiracılarını bacaklarından vurdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 17:35

Kendisini bıçaklayan ve babasının cipini kundaklayan kiracılarını bacaklarından vurdu

Haberin Devamı

Mehmet IŞIK/KONYA, (DHA) - KONYA’da, Halil Ö., 4 gün önce kavga sırasında kendisini bacağından bıçaklayan ve babasının 80 bin liralık cipini kundaklayan kiracıları Mehmet K.’yi av tüfeğiyle bacaklarından vurdu. Yaralı Mehmet K., hastaneye kaldırılırken, Halil Ö. ise gözaltına alındı.
Merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Karakurt Caddesi'nde, geçen pazartesi günü yaşanan olayda, iddiaya göre, Mustafa Ö., oğlu Halil Ö. ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Aynı sokaktaki kiracıları matbaacı Mehmet K. da baba ve oğlunun tartışmasını sonlandırmak için araya girdi. Bu sırada, Mehmet K. ve Halil Ö. arasında kavga çıktı. Kavgada Mehmet K., Halil Ö.'yü bacağından bıçakladı.
80 BİN LİRALIK CİPİ ATEŞE VERDİ 
Bacağından yaralanan Halil Ö., öfkelenerek, Mehmet K.'nin iş yerinin camlarını kırdı. Bunun üzerine Mehmet K. de Mustafa Ö.'nün kullanılmayan bir dükkanda, park halinde duran yaklaşık 80 bin lira değerindeki cipini benzin dökerek, ateşe verdi. Alevler bir anda yükselip, dükkanı da sardı. Yangını fark eden çevredekiler, itfaiyeye ve polise haber verdi. Alevler, olay yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü. Polis tarafından gözaltına alınan Mehmet K., sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
BACAKLARINDAN VURDU
Hastaneden taburcu olan Halil Ö., dün gece, aralarında husumet oluşan Mehmet K.’yi merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Asbaşkan Caddesi üzerindeki evinin önünden geçerken, gördü. Av tüfeğini alan Halil Ö., Mehmet K.’ye evinin penceresinden av tüfeğiyle ateş açtı. Bacaklarından yaralanan Mehmet K., kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Mehmet K., yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Halil Ö. ise gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!