Kemer'de Minta güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Kemerde Minta güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 10:50

Kemer'de Minta güven tazeledi

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - AK Parti Kemer ilçe kongresinde mevcut Başkan İsmail Selami Minta, yeniden seçildi.

Ak Parti Kemer ilçe başkanlığının 6'ncı olağan kongresi dün yapıldı. İlçe merkezindeki bir otelde yapılan kongreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti milletvekilleri Mustafa Köse, Gökcen Özdoğan Enç, Atay Uslu ve İbrahim Aydın, İl Başkanı Rıza Sümer, İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ve partililer katıldı.

Kongrede tek listeyle seçime giren İsmail Selami Minta, yeniden seçildi. İsmail Selami Minta'nın yönetiminde şu isimler yer aldı; Metin Çakallıoğlu, Bülent Güllü, Durmuş Can, Emrah Küymen, Ergün Nizam, Fevzi Taş, Hatice Yeğin, İsa Biçer, Semih Özdemir, Serdar Bıldırcın, Süreyya Kaya, Şehmuz Karakoç, Mehmet Kaya, Mesut Ersan Şatana.

Kongreyi sorunsuz şekilde gerçekleştirdiklerini belirten İsmail Selami Minta, delegelerin desteğiyle kaldıkları yerden devam ettiklerini söyledi. Kongreye katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür eden Minta, bugüne kadar Kemer'de yapılan hizmetler konusunda Bakan Çavuşoğlu'nun her zaman desteği olduğunu vurguladı. Minta, "Bu desteği kongreye katılarak açıkça gösterdi. Kendisine çok teşekkür ederim. Öte yandan İl Başkanımız Rıza Sümer ve milletvekillerimiz de gelerek bizleri onurlandırdı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Kemer'de yapılacak hizmetler ve yatırımlara devam edeceğiz. Bu anlamda büyük mesafe aldık. Artık yerel idarenin de içerisinde olması gerekiyor. İnşallah 2019 seçimlerini kazanıp ilçemize daha güzel hizmetler yapacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!