Kemer Belediyesi'nden hastalara hizmet

Güncelleme Tarihi:

Kemer Belediyesinden hastalara hizmet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 14:48

Kemer Belediyesi'nden hastalara hizmet

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi hasta nakil ambulansıyla 3 ayda 50 yatağa bağımlı hasta çeşitli hastanelere taşındı.

Üç ay önce hizmete giren Kemer Belediyesi hasta nakil ambulansı ilçedeki acil müdahale gerektirmeyen yatağa bağımlı hastaların güvenli şekilde hastanelere ulaşımını ve hastaneden de eve taşınmasını sağlıyor. Hasta nakil ambulansında Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nden paramedik sağlık personeli, hemşire ve alanında eğitilmiş şoför görev yapıyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen Kemerliler 0 242 814 15 03 (dahili 2508) numaralı telefondan kayıt yaptırabiliyor.

BAŞKAN GÜL'E TEŞEKKÜR

Hasta nakil ambulansıyla bugüne kadar 50 yatağa bağımlı hasta Kemer ve Antalya'daki çeşitli hastanelere taşındı. Zor günlerinde Kemer Belediyesi'nin yanlarında olmasından çok mutlu olduklarını kaydeden Kemerliler, "Bu önemli hizmeti için Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

'TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR'

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Hasta nakil ambulansı ilçemizde büyük bir eksiklikti. Bu eksikliği gidererek yeni bir sosyal belediyecilik projesini hayata geçirdik. Tam donanımlı ambulansımızla yatağa bağımlı hastalarımızın hızlı ve güvenli şekilde hastanelere ve evlerine naklini sağlıyoruz. İlçemizdeki tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!