Kemalpaşalı judocular madalyayla döndü

Güncelleme Tarihi:

Kemalpaşalı judocular madalyayla döndü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 12:07

İZMİR'in Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan judo takımının 4 sporcusu Türkiye Judo Federasyonu'nun Kütahya'da düzenlediği "Anadolu Yıldızlar Ligi" müsabakalarından madalyayla döndü.

Haberin Devamı

Kemalpaşa Belediyesi Judo Takımı sporcuları bu başarıları ile Kocaeli'de düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Türkiye Judo Federasyonu tarafından 20-21 Ocak 2017 tarihleri arasında Kütahya'da "Anadolu Yıldızlar Ligi" judo müsabakaları düzenlendi. Kütahya'da 2 bin 500 kişi kapasiteli Park Spor Salonu'ndaki müsabakalara çeşitli kategorilerde 10 ilden 129 judocu katıldı. İki gün boyunca süren müsabakalar sonunda erkeklerde 74, kadınlarda 55 sporcunun arasından, Kemalpaşa Belediyesi Judo Takımı'nun dört sporcu dereceye girmeyi başardı.
Kemalpaşa Belediyesi Judo Takımı'ndan 38 kiloda Nurgün Bulut birinci, 40 kiloda İrem Birca ikinci, 50 kiloda İbrahim Bağ ve 52 kiloda Fatma Akbıyık ise üçüncü olarak, madalya ve başarı belgesi aldı. Bu sonuçlarla Kemalpaşa Belediyesi Judo Takımı, 25-26 Şubat 2017 tarihlerinde Kocaeli'nde gerçekleştirilecek Yıldızlar Ligi Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Kemalpaşa'ya madalyayla dönen judocuları kutlayan AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Kemalpaşa'nın her alanda kalkınması ve başarı göstermesi beni mutlu ediyor. Dörtte dört yapan gençlerimizi tebrik etmekle birlikte, onların müsabakaların bitiminde Kemalpaşa'ya yüzlerinin akı ile döneceklerini biliyorum" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!