Kemalpaşa'da öğrenciler karne tatilini bilgi evlerinde geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Kemalpaşada öğrenciler karne tatilini bilgi evlerinde geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 12:31

Kemalpaşa'da öğrenciler karne tatilini bilgi evlerinde geçirdi

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesindeki 3 bilgi evindeki halk oyunlarından modern dansa, zeka oyunlarından çeşitli spor etkinliklerine kadar pek çok etkinlik ve kurslara katılan öğrenciler, sömestr tatilinde kaliteli ve keyifli vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Kemalpaşa Belediyesi'nin bilgi evleri yoğun bir öğretim döneminin ardından yarıyıl tatiline çıkan öğrencileri ağırladı. Sömestr tatilini Örnekköy Fırat Yılmaz Çakıroğlu Bilgi Evi, Ulucak Bilgi Evi ve Yukarıkızılca Bilgi Evi'nde geçiren öğrenciler halk oyunları, satranç, süsleme sanatı, sportif faaliyetler ve zeka oyunları ile temel derslere takviye etkinlikleri gibi çeşitli kurslara katılarak kaliteli ve keyifli vakit geçirdi. Devam eden kulüp çalışmalarının yanı sıra, bilgi yarışmaları, münazaralar, tiyatro gösterimleri, bilgisayar ve film saatleri, satranç turnuvaları ve daha nice güzel etkinliğin yer aldığı bilgi evlerinin yarıyıl tatili programına katılan öğrenciler yeni dostluklar da edindi.

Öğrencilerin yarı yıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için bütün imkanları seferber ettiklerini belirten AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Çocuklarımızın kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini geliştirmelerini ve okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz bilgievleri, bugün yavrularımıza hizmet veriyor.  Tatil boyunca da öğrencilerimiz için bilgievlerinde çeşitli programlar gerçekleştirdik. Böylelikle öğrencilerimiz hem eğlendi hem de öğrendi" dedi.

KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!