Kemalpaşa'da 8 Mart kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Kemalpaşada 8 Mart kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 15:22

Kemalpaşa'da 8 Mart kutlaması

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' için düzenlenen programda kadınlarla bir araya geldi.

Kemalpaşa Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü için kutlama programı düzenlendi. 15 Temmuz Kültür Sarayı'nda kadınlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Uğurlu, sevginin, fedakarlığın, mücadelenin ve umudun timsali bütün kadınların gününü kutladı. Kadınların bir gün değil her gün sıkıntılarını anlamak gerektiğini söyleyen Uğurlu, Kemalpaşa Belediyesi'nin ilçenin geleceğine yön verecek projelerin oluşturulmasında her zaman kadınlardan destek alan sosyal bir belediye olduğuna vurgu yaptı. Başkan Uğurlu, "Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz birçok projemizde hanım kardeşlerimizden fikir alıp, onların istekleri doğrultusunda hareket ettik. Kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda yaşamlarının kolaylaştırılmasına yönelik projelerimiz artarak devam edecektir" diye konuştu.

Kadınların toplumda hak ettiği değeri görebilmesinin medeni bir toplumun temel görevlerinden olduğunu belirten Başkan Uğurlu, kadınların fırsat eşitliği temelinde hak ve özgürlüklerine kavuşmasının bütün dünyanın ortak sorunu olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Uğurlu, programa katılan kadınlara karanfil dağıtıp, fotoğraf çektirdi.

KEMALPAŞA (İzmir), DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!