Kemalöz Mahallesi Pazaryeri için ön başvurular başladı

Güncelleme Tarihi:

Kemalöz Mahallesi Pazaryeri için ön başvurular başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 18:12

Kemalöz Mahallesi Pazaryeri için ön başvurular başladı

Haberin Devamı

UŞAK Belediyesi tarafından Kemalöz Mahallesi'nde 10 bin metrekare alana inşa edilen kapalı pazaryerinde satış yapmak isteyen esnaf için ön başvurular başladı.

AK Partili Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, kentin en büyük pazar yerlerinden birisi olan Kemalöz Mahallesi pazaryerini bitirdiklerini, esnafın yeni pazaryerinde satış yapabilmesi için ön başvuruları almaya başladıklarını söyledi. Yapımı sona eren pazaryerinin hangi gün hizmette olacağı yönünde anket çalışmaları devam ederken, pazaryerinde satış yapmak isteyen esnaf için de ön başvurular alınmaya başlandı. Ön başvuru yapmak isteyen esnaflar Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı pazaryeri amirliğine giderek işlemleri başlatacak.

Bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda Uşak'ın en büyük ve modern pazar yerini inşa ettiklerini ifade eden Uludağ, "Gün konusunda çalışmalarımızın sürmesiyle beraber, bölgede satış yapmak isteyen esnafımız için müracaat almaya başladık. Kentte yeni pazar yerleriyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu yıl içinde Fatih Mahallesi'nde de pazaryeri ve mahalle konağı için çalışma başlatacağız. Yüksek gerilim hatlarının kaldırıldığı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Cuma pazarını da modern hale getireceğiz" dedi.

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)

Fotoğraf

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!