Ünlülerin takıntıları

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin takıntıları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2010 09:27

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinin neleri takıntı haline getirdiğini biliyor musunuz? İşte sonuçlar...

Haberin Devamı

“Yapmadan duramam” dediğiniz takıntılarınız var mı? Bu sorunun cevabı “evet”se üzülmeyin, çünkü yalnız değilsiniz. Formsante dergisi, magazin dünyasının ünlülerinin takıntılarını araştırdı. işte sonuçlar...  

Demet şener Kutluay: Uzun tırnağa tahammülü yok              
Eski manken Demer şener Kutluay’ın en büyük takıntısı uzun tırnaklar ve bu takıntısı yüzünden kendisi de tırnaklarını uzatamıyor. “Uzun tırnaklardan nefret ederim” diyen Kutluay, bu konuda gerçekten son derece hassas...

İpek Özkök: Sürekli ellerini yıkıyor
Genç oyuncu ıpek Özkök’ün takıntısı el yıkamak... Sürekli ellerini yıkadığını ve ellerini yıkamadığında bundan fena halde rahatsızlık duyduğunu belirten Özkök’ün bu alışkanlığı, temizlik açısından iyi gibi görünse de aşırıya kaçtığında hayatı epey zorlaştırabiliyor.

Haberin Devamı

Özge Özpirinçci: Dolap kapakları açıksa uyuyamam
“Melekler Korusun” dizisiyle ünlenen genç oyuncu Özge Özpirinçci de takıntıdan muzdarip isimlerden. Onun takıntısı dolap kapakları... “Dolaplar açık olduğunda uyuyamam” diyen Özpirinçci, bu yüzden kapakları kontrol etmeden asla yatmıyor.

Metin Arolat: Yatmadan önce yatağa parfüm sıkıyor         
Metin Arolat’ın en büyük takıntısı, güzel kokular... Fakat bu takıntı sıradan değil. Yatmadan önce yatağına mutlaka parfüm sıktığını söyleyen Arolat, bu alışkanlığından ne kadar uğraşırsa uğraşsın vazgeçememiş!

Özlem Yıldız: Kilo konusunda takıntılı
Özlem Yıldız’ın en büyük takıntısı ise kilolar. “Biri bana kilo almışsın dediği zaman feci rahatsız oluyorum” diyen Yıldız, bu nedenle kilosuna çok dikkat ediyor. Ayrıca Başak burcu olduğu için çok titiz olduğunu, bu yüzden sık sık üstünü değiştirdiğini de söylüyor.

Yeliz: Küpelerim olmadan asla
Yeliz’in takıntısının küpeler olduğunu biliyor muydunuz? Yanlış anlaşılmasın; ünlü şarkıcı küpeyi sadece gündüzleri takmıyor, gece yatarken bile mutlaka kulağında küpe olması gerekiyor.

Yonca Evcimik: Dua etmeden sahneye çıkmıyor
Yonca Evcimik’in takıntısı diğerlerine kıyasla gayet makul: Dua etmek. Aklına geldiği anda içinden dua etmeye başladığını söyleyen şarkıcı, özellikle sahneye çıkmadan önce dua etmeyi alışkanlık haline getirmiş.

Haberin Devamı

https://twitter.com/HurriyetMagazin

http://www.facebook.com/HurriyetMagazin     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!