Başak Dizer’e ağabey Tugay Tatlıtuğ’dan destek geldi!

Güncelleme Tarihi:

Başak Dizer’e ağabey Tugay Tatlıtuğ’dan destek geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 20:58

Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi Tugay Tatlıtuğ’dan istenmeyen gelin ilan edilen Başak Dizer’e destek geldi. Ağabey Tatlıtuğ, yeni evli çiftin fotoğrafını paylaşarak bu evliliğe destek verdiğini gösterdi.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2 yıldan fazladır aşk yaşadığı stil danışma sevgilisi Başak Dizer ile 19 Şubat’ta aşıklar şehri Paris'te romantik bir düğün ile evlendi. Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi, sağlık sorunlarını neden olarak göstererek düğüne katılmadı.

Aslında anne Tatlıtuğ'un gelini istemediği dedikoduları çıkmıştı. Bu dedikoduların asılsız olduğu söylenmişti. Ancak, düğün sonrası manidar paylaşımlar yaparak kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Bu dedikoduların ve çıkan haberlerin ardından Kıvanç Tatlıtuğ'un ağabeyi Tugay Tatlıtuğ, sosyal medya üzerinden yeni gelin ve damada destek verdi. Ağabey Tatlıtuğ, yeni evli çiftin düğünde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına “Aslan gelinimiz ve aslan damadımız…” notunu yazdı.

Başak Dizer’e ağabey Tugay Tatlıtuğ’dan destek geldi

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana'da dünyaya geldi. Annesi Edirne'li, babası ise Bosna-Hersek kökenli ve Adana'lıdır. 2002 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve kazandı. Ardından Best Model of The World seçildi. Mankenlikten sonra adını oyunculuk ile duyurmaya başladı. İlk olarak Gümüş dizisinde rol aldı ve tanınmaya başladı. Bir çok dizi ve filmde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!