Tutsak yeni bölüm fragmanı son bölüm sonrası şok etkisi yarattı!

Güncelleme Tarihi:

Tutsak yeni bölüm fragmanı son bölüm sonrası şok etkisi yarattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 11:13

Tutsak son bölümü ile yine izleyicilerine dolu dolu bir akşam yaşattı. Kenan ile ilişkisinin kasayı açtıktan sonra biteceğini düşünen Elif, Tutsak son bölümünde bu kadarla kalmayacağını görmüştür. Yeni bölüm fragmanında enteresan dakikalarla izleyicilerin karşısına çıkan Tutsak'ta Bahadır cinayet suçunu üzerine almıştır. Elif ise bu duruma inanmamaktadır. İşte, Tutsak yeni bölüm fragmanı ve detaylar

Haberin Devamı

Tutsak dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Tutsak'ta heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Bahadır Murat’la konuşurken ikili arasında kavga çıktı ve Bahadır zor bir gece geçirdi. Bu sırada Nazlı, Sadullah’ın öldüğü gün ailesiyle neler konuştuğunu öğrendi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Tutsak dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Bahadır Murat’la konuşurken ikili arasında kavga çıkar ve Bahadır zor bir gece geçirir. Bu sırada Nazlı, Sadullah’ın öldüğü gün ailesiyle neler konuştuğunu öğrenir. Derin kimsenin tahmin etmediği bir zaman Elif’in konaktaki hayatını değiştirecek bir şeye sebep olur.

Haberin Devamı

Bahadır Elif’e olan aşkını itiraf eder. Yaşanan krizlerden sonra Elif, Kenan’a istediğini verecek ve kasayı açacaktır. Fakat işler tahmin ettikleri gibi yolunda gitmeyecek ve bu durumdan herkes etkilenecektir.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sadullah’ı öldürmekle suçlanan Kenan’ın tutuklanması aileyi zor durumda bırakır. Kenan’la birlikte Durusu’daki av evine giden Elif, olanları polise açıklamakta zorlanır. Elif’in üzerindeki şüpheleri gidermesi için, polisle işbirliği yapması gerekmektedir.

Leman ve Kenan, Elif’le ilgili niyetlerini gizlemeye çalışsa da, ailenin geri kalanı ve çalışanların Elif’e dair şüpheleri durumu daha zor bir hale getirir. Elif’i korumak isteyen Bahadır ise onu bu konağa sokmanın bir hata olduğunu düşünmeye başlamıştır. Elif’in geçmişinden gelen bir tanıdık, zorlu geçmişini bir kez daha karşısına çıkartacak, Sadullah’ın öldürüldüğü yerde bulunan bir delil ise tüm gidişatı değiştirecektir.

BAKMADAN GEÇME!